6.7.14 – vilken dag

Fantastiskt väder, 30 grader i skuggan hela dagen. Så skall det vara. Synd bara så blev det inget att fara ut på sjön som ju skulle varit det absolut bästa. Men jag har i alla fall solat, haft trevligt besök av Rannvi en timme, varit ut och äta till BossaNova med Petris vrål åk solat lite igen och ridit på kvällen, så en bra dag endå.

Det skulle ju ha varit tävlingar idag men så här efteråt är jag ganska glad att det inte blev något av det. Skulle ha varit allt för varmt, plus att jag gör hellre andra saker så här fina dagar! Det blir lite press när det varit så skit väder och sen blir såna här dagar att man vill ta ut det mesta av dom!

Jag är riktit arg när jag tänker att bästa månaden av sommaren har gått till skit ordagrant p.g.a det kalla vädret.

Kaninerna är besvärliga, Vi har byggt upp en mellanvägg i buren av nät som skall hålla Dina skillt från dom andra. Men på något underliga vis har hon lyckats rymma därifrån en gång och just hittade jag Dino inne hos henne…det fanns inga som helst platser som han kunde tagit sig igenom el under så han måste ha klättrat över. Nätet är 1 meter högt och vasst i övre ändan men endå har han lyckats fara över så att det inte finns ett enda spår av var han farit. Skulle inte villa så att jag måst låsa in henne i en liten bur men slutar dom inte bryta in sig hos varann så har jag inge val. 😦

Jag är inte det minsta orolig för ungarna, dom gör ingen någo illa men Dino får inte betäcka Dina pånytt!!!

Har inga nya sommarbilder så det får bli en par från förra sommaren, så vi får lite sommarfiilis hit!

milano 003 20130803_115441

 

midsommar -12 033

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s