Sommartider

Nu har vi allt hö inne, vi började igår kväll men måste avbryta när det ble lite kvar för att hinna till rantajamit. Cheek spela som vissa ville höra..(jag hör inte till dom) men måste ju me såklart 🙂 så idag tog vi in det sista efter att jag slutat jobbet. Jag var hela tre timmar på jobb idag! 🙂

20140711-182054-66054368.jpg

Efter att höet var inne red jag både Pampas och Nova på åkern, galoppera och trava flera varv runt och runt. Inget jobbas bara kondition.
Imoron ska jag me Pampas på Sanna Koskis träningar och på Söndag är det Novas tur så dom måst få gå lite slappt imellan.

Pampas är jätte arbetsvillig just nu, han e så ivrig och glad att varje gång jag söker honom från hagen så han kommer emot mig när jag ropar på honom. Ibland t.o.m i trav men idag var det nog bara i långsam skritt. Det är jätte roligt att rida honom när han e så med!

 

Nu har jag tagit kväller och sitter ute på terassen med Ipaden i knäet och lite godis och njuter. Kvällen skulle aldrig behöva ta slut när det är så här skönt!

20140711-183345-66825525.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s