Lalle hälsar

Lalle har varit på Tisdagen 2 veckor hos Bea nu! Har pratat med henne några gånger och allt har gått bra, förutom första gången hon skulle rida honom. Hon hoppade upp barbacka, och han fick spunk för något bet honom så hon flög av. Jag sa åt henne att jag aldrig ridit barbacka så att det i sig kan ha varit konstit för honom. 🙂 Lalle lär ska ha stannat genast när hon föll och stått och tittat på henne 🙂

Men efter det har hon galopperat i terrängen (med sadel) och han hade lyft galopp genast!! Så han har inte glömt den skänkelns betydelse i alla fall 🙂 hon har hoppat med honom lite smått och varit och simmat med honom. Han hade först tvekat att gå i men sen när Bea gick före kom han snällt efter och hade stått och plaskat glatt!  Hon tycker jätte mycket om Lalle och jag är jätte glad att hon pysslar mycket med honom.

Lånade några bilder av henne som säger mer än tusen ord! SE själva hur fint han mår!

2014-07-11 19.00.21 2014-07-11 19.00.26 2014-07-11 19.00.31 2014-07-11 19.00.40

Annonser

En reaktion på ”Lalle hälsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s