hur fortgå?

Nu är det 1 vecka och 4 dagar tills vi åker till Sverige och sport cupen. Vad jag sitter och planerar nu är hur jag skall träna med Nova fram tills vi åker. Skulle ju absolut villa hinna på en tävling före, men den enda som skulle finnas som skulle passa Nova är dagen före vi åker i Broby!

Blir det för mycket att hoppa honom två klasser dagen före resan? Vi åker Torsdag kväll och tävlingarna är Onsd kväll. Det betyder att jag skulle hinna gå och skritta honom på Torsdag morgon före vi åker. Sen är vi ju framme på Fred dagen och jag skall tävla först på Lörd dagen. Så på Fredagen hinner dom vila och skrittas en gång på Fredag kväll!

Tror nog det skulle göra väldigt gått att övnings tävla före vi far, att bara åka och hoppa för sig själv är ju aldrig samma sak, då tävlings situationer är helt annat! Nova som inte heller tar någon som helst stress över att åka och komma till nya ställen så borde inte bli negativt påverkad.

Hmmmm what to do???

En annan grej som jag måst göra före vi åker är att banta Nova lite några dagar före resan. Om han bara går nån dag på mindre mat så sjunker magen ihop lite och han ser mycket bättre ut. Får ju skämmas att åka till en arab cup med en köttbulla! 🙂 Hur det skall gå till vet jag inte ännu heller men får väl i värsta fall sätta honom i en egen hage med knapert med gräs i! Torres blir här som sällskap åt Remu så länge vi är borta och sen flyttar han hem igen.

 

 

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”hur fortgå?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s