min dag

stiger upp klockan 7, far iväg till jobb nummer ett. Kommer hem strax efter halv dag, kollar till hästarna, äter lite, duschar och åker iväg till jobb 2. Är där tills klockan är 18. Rusar hem för att söka Nova från hagen och fixar han färdig för Jepas timme som börjar klockan 19. Rider en super häst på en super timme med en super tränare. Efter det skall ännu Pampas ridas, som åxå går som en dans och vips så var klockan 21.30

Det här är en ganska vanlig dag för mig nu för tiden så ni kan kanske förstå varför jag inte hinner vara social här på bloggen! Imorgon skall jag igen på jobb på dagen och sen blir det att börja fira Karis natten. så på återseende…

lol 130

bilden är  tagen på Sannas träningar av någon som jag inte vet vad heter 😦 Skulle publicera namnet nog annars!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s