26.7-27.7.14

Vilket väder! Helt fantastiskt! På Lördagen var vi ut till skären och simmade och hälsade på en del av släkten. Sen bar det av till Hangö med båten med pappa, syster och Jocke..ja och Petri såklart.  Och det var verkligen det bästa vi kunde ha gjort just den dagen då det var så otroligt varmt. Förstår inte alls folk som klagar på värmen. El jo visst förstår jag men håller inte alls med! 🙂

Nä men visst är det besvärligt för alla djur nu! Dina har det jätte tungt när hon skall sköta sina småttingar. Hästarna har jag fått föra hö åt mitt på dagen så att dom står i skuggan en stund. Dom är så jäkla dumma att dom inte går till skuggan annars. Vatten går det åt i mängder men nå större nöd har dom inte! Kan man inte rida på morgonen el kvällen så får man lämna bort det helt och hållet. Jag rider alltid på kvällen då solen börjar gå ner, då solen stiger så snabbt på morgonen och jag ork inte stiga upp så tidigt!. på Karis natten och igår blev det dock o- ridet.

Idag skall jag kanske fara och simma med Pampas, beror på om jag ork när jag ridit Nova, en hel dag i Hangö och Ekenäs idag tog på krafterna. Slocknade ute på soffan och vaknade för en stund sen och är inte direkt pigg!

Det är nästan katastrof att fara på jobb imoron..Ush, såna här dagar borde inte få ta slut! Har inga hästbilder då det inte varit en så hästrik helg, förutom SHW så ni får lite andra sommarbilder istället. En del av bilderna är tagna med Lindas kamera.

 

Kusins båt..

2014-07-26 14.49.17 unnamed (4)

Jag och syster

 

 

unnamed (8)

Pappa, Jocke, Linda och Petri

 

 

 

2014-07-26 15.15.58

De blev t.o.m varmt på havet så vi stannade och simmade på vägen till Hangö

 

 

 

 

unnamed (13)

Utanför Hangö ser det ut så här så sen fick vi hållas i båten

 

 

 

unnamed (15) unnamed (16) unnamed (17) unnamed (18) 2014-07-26 19.20.52

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s