hoppning gånger 3

Efter att jag kom hem från jobbet idag strax efter 18.00 hade jag 3 st hästar att hoppa framför mig! Niina kom till klockan 19 för att fixa Remu färdig, då det var tänkt att jag börjar med han. Under tiden lagade jag lite hinder. Det blev en 10 stegs kombination, ett vatten hinder och en oxer. Som uppvärmning cavaletter som sen blev till hinder. Remu har gått lite framåt sen jag red han sist. Det märks att Marie och Niina har jobbat med honom nu! Han hoppa mycket bättre nu då han lyssnade på hjälperna. Första gången vi kom till kombination vinglade han rejält men lärde sig genast då vi kom perfekt när jag tog den en gång till!

unnamed (20)

Sen tog jag Pampas, höjde alla hinder lite och hoppade samma med honom. Behöver jag säga att det gick bra 😉

Nova var helt ok, han hoppa allt utom vattnet. Slog till han med spö en redig omgång när han vägra och sen hoppade han det. Och så blev han jätte glad när han klara det..:)

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s