Dagen före dagen

Packat, tävlat, ridit och sökt hem hästbilen.. Tävlingarna gick både bra och dåligt. Remu hoppa fint, 4 fel igen då han fällde en bom, hela banan var bra förutom sista linjen där han lite titta på vågen så det blev ett litet extra steg istället för att hoppa av som han brukar. Men han var fin! skall snart nog prova hoppa en 90 bana. När han är så stor så är hindren så små åt honom så han slarvar lite med att lyfta benen. När det är större hinder anstränger han sig mera!

Remus bana

Nova hoppa 80 cm bra, stanna på vågen men hoppa den andra gången. I 90 cm blev det pannkaka. På ett vanligt hinder, nummer 2 som vi ren hoppat bara sprang han rakt in i hindret. Hela hindret föll och sen vågade han inte hoppa de på nytt. Först på tredje försöket. Fick sen lov att hoppa några hinder till och det gjorde vi galant. Vet inte vad han tänkte där inte…Lite dålig sak att hända just före Sverige men i och med att han hoppa sen dom andra hindren så får vi hoppas det inte blir ett problem.

Nova 80 cm

 

Imorgon skall jag börja med att gå ut och skritta med Nova, sen skall jag börja packa bilen, det kommer bli mycket trångt med allt hö och spån jag skall ha med så måst planera det väl. Skall uppdatera så mycket jag kan och visa bilder av platsen bara jag har nät!

 

Annonser

En reaktion på ”Dagen före dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s