Tävlingarna

Hoppade både Pampas och Nova i 80&90 klasserna. Pampas var inte alls sig själv idag och rev en bom i omhoppningen i 80 cm och en bom i grundbanan i 90cm. Inte alls likt honom. Han var nog lite trött tror jag. Jag hoppas han är mera allert imorgon i 1meters klassen och i 1.05 klassen.

Nova fick åxå 4 fel i 80cm, han vägra en gång på tvåans hinder. Vilket var ett helt vanligt pysty. Helt hans egna funderingar igen, sån där som han bara måst göra..sen i 90cm är jag jätte nöjd med honom, han hoppa me bra tempo och med vilja, tyvärr rev han sista hindret så det blev åxå 4 fel i den banan.

Annonser

En reaktion på ”Tävlingarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s