Sitter och väntar.

Stålle har inte kommit in ännu så sitter ute och väntar på honom. Perfekt att fördriva tiden här med bloggen.

Som jag nämnde tidigare skulle jag å simma me Pampas ikväll. Linda och Nina (fotografen) kom 10 före 9 hit till oss och vi åkte genast iväg. Det var viktit att det var ett visst sken och att solen var på en viss höjd så att ljuset blev perfekt. Nu pratar vi yrkes fotograf som kom för att fota oss för ett projekt! Jag var alltså igen en gång modell med hästarna 🙂 berättar till vad bara jag får bilderna till för fogande. Vattnet var spegelblankt och det la sig lite dimma över oss med lite solnedgång. Måst ju blivit fina bilder. Sen körde vi hem tillbaka för att ytterligare fota lite när jag rider, nu i skymningen och dimman som la sig över oss. Linda fick åxå ställa upp på några bilder när hon gosar med Stella och Elli. Det var helt perfekt väder för att fota,tänk att vi hade vädret på vår sida. Det såg ju lite dåligt ut tidigare idag med spö regn och åska.

Före allt det här byggde jag några hinder på plan och hoppade Remu. Han var alldeles lysande bra idag. Han lyssnade, hoppade stort och var frammåt. Kändes riktit bra.

Bilderna hitta jag på fb som någon tagit på oss i sverige. Väntar fortfarande på mera bilder av oss. Som jag lägger upp bara jag får dom.

IMG_0286.JPG

IMG_0287.JPG

Annonser

En reaktion på ”Sitter och väntar.

  1. Att ha proffsfotade bilder på sina djur är verkligen något man uppskattar senare fram, även om man fotar mycket själv så kommer man alltid minnas den där gången som man modellade och så har man dom där proffsiga bilderna att titta på 🙂
    /Cessi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s