Så var det Novas tur

Igår kväll åkte Petri och jag med Nova och simma. Eller det blev inget simmas för Novas del, bara plaskas. Han tyckte inte det var så roligt att bada. Vilket jag ju nog visste eller anande men måste nu testa i alla fall. Han kom enda snällt i och stod gärna i vattnet men ville inte doppa sig. Det är en sån frönis den där Nova. t.o.m jag våga ju i som är kinkig att vattnet skall vara varmt 🙂

Imorgon skall jag börja rida Pampas efter ledigheten sen Sverige och på Tisd skall jag ta igång Nova igen. Hinner inte rida båda imorgon så Nova får en dag extra ledigt! På Onsd har vi väl lektion så måst hinna rida en dag innan och mjuka upp dom lite!

Sen måste jag väl börja planera höstens tävlingar och fundera att skall jag bara satsa på Nova igen el skall Pampas tävlas åxå. Skulle gärna hoppa nån 1.05 klass med honom igen men när det finns så dåligt av den höjden här!

IMG-20140810-WA0000 (2) IMG-20140810-WA0001 (2) unnamed (7) unnamed (5)

 

 

OBS jag vill ha mera åsikter om bilderna från inlägget under!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s