Jävla Åska

Andra natten i rad man fått vaka p.g.a åskan. Jag hatar åskan och jag är rädd när den är nära. Jag har mina orsaker varför. Som liten slog det ner på skären 20 meter från husknuten i ett träd, OCH TVÅ GÅNGER!! Så den som säger att åskan aldrig slår ner två gånger på samma ställe kan se sig där bak. Hela trädet brann upp och jag har traumor från smällarna! Den som tycker åskan är häftig och fin att se på fundera på nytt vad den kan göra för skador, hur farlig den är!! Vad är det som är roligt med åska? Tänk om det är ditt hus den slår i nästa gång? Sen kanske du ändrar åsikt!

Sorry har vaknat på fel fot idag, men på allvar. Tänk om när det åskar nästa gång och sluta prata om hur fin åskan är.

Vi red lektion med Monica igår, Nova var bra enda tills vi kom till galoppen, sen var sammarbetet slut. Idag har jag ont i armarna som jag fått hålla emot. Jag tror Monica har någon del i kroppen öm hon åxå 🙂 Ellu har temperament om vi säger så 🙂

på Sönd rider vi ut på länglänk, om vi klarar av älgflugorna. Har hört att dom kommit fram nu. Jag har hållit mig på vägarna och kommer göra det en tid frammåt nu då Nova speciellt blir hysse av dom! Men vi skall väl hitta en långlänk med mindre skog och mera väg!

Sen måste jag väl ta och hoppa någon dag i nästa vecka, då har dom varit igång en vecka efter pausen så då skall dom väl vara mjuka och klara för nya träningar och börja förbereda för tävlingar, även om vi inte just nu skall tävla inkommande helger.

Tack för era kommentarer på bilderna, jag är förvånad hur olika ni tycker! Men bra det!!! Jag är bara inte så hemskt mycket klokare ännu vilka bilder jag vill ha 🙂 Nu väntar jag in nästa bilder som skall börja komma snart, från simningen med Pampas förra veckan! här får ni ett exempel igen..som fotografen Nina satt ut på Instagram.

IMG-20140807-WA0000 (1)

Annonser

7 reaktioner på ”Jävla Åska

 1. Wooow, magisk pampas bild! Jag förstår er som är rädda/har obehag för åska. Själv hör jag till dem som sover som bäst i åska och gärna ser på spektaklet..

  Gilla

 2. Ja har massor med respekt för åskan,( såsom alla andra naturens oväder ). tycker på nåt vis att den är facinerande, tänk hur myky power! men den får nog gärna hålla sej mitt ute på have, el nånstans, där den int borde göra skada. måst va grymt obehaglit att vara rädd för åskan, vet en till som int kan tåla den! 😦 men faktiskt häfti bild! hu ha den blivi sådä ljusröd/lila aktig?? 🙂 //I.S

  Gilla

  • Bilden har filter, därför e den lila 🙂 Jättefin bild på er Heidi!
   Och ja tycker helt samma om åskan, en e ju faktiskt farlig, så varför ska man då sitta ute och se på hur FIN den är?? Tycker int den e de minsta fin

   Gilla

 3. Jag håller HELT och hållet med dig angående den där jävla åskan!! Blixten slog ner i vårt proppskåp när jag var liten, jag har aldrig i hela mitt liv hört en så hård smäll och jag fick nog traumor av det för än i denna dag börjar jag nästan gråta när åskan är nära.. Så jag begriper mig inte heller alls på dem som tycker åskan är så fantastisk och häftig att se på, tänker de alls på hur farlig den är liksom??

  HELT fantastisk bild på dig och Pampas, wow!!

  /Cessi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s