Med ryttare sökes

Både Pippi och Jojo söker medryttare genast el fr.o.m  Oktober.

Pippi får man rida/hyra hur mycket man vill, dock måst man rida mest på plan eftersom hon inte är någon jätte bra terräng häst. Hon är 20 år gammal men i mycket fint skick och en perfekt läro- mästare. Hon kan mycket inom dressyren och har tävlat 160 cm hoppning. P.g.a åldern och gamla skador i benen får man bara hoppa små hinder. Just nu är hon utan kondis så man får börja från noll. Det finns åxå möjlighet att bara hyra henne för några dagar i veckan!  Allt är intressant, så hör av dig om du vill ha en häst helt för dig själv el om du bara är intresserad för någon dag i veckan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2

Jojo hyrs ut till hälften, d.v.s 3 gånger i veckan ridning och kostnaderna delas på hälften. (ca 180€ i mån) Du behöver inte vara en super ryttare men du skall kunna rida, man får rida ut med henne i terrängen, rida dressyr och gå bommar, små cavaletter och hoppa mindre hinder.

Just nu har Jojo föl vid sidan och är inte i kondition. Det här skulle vara aktuellt fr.om Oktober!  Jätte kiva häst att rida och träna med!

Vad gäller hyrning av båda två är att man skall kunna ta sig till stallet på eget vis och du skall helst vara myndig. Du skall vara en person som tar ansvar och som man kan lita på!

IMAG0245 noname (1)

 

Om ni är intresserade av Pippi så hör av er till mig Heidi på stallsplinter@gmail.com och om ni är intresserade av Jojo hör av er till Maria på marialindroos@hotmail.com.  Fråga och kom med förslag om hur ni vill ha det! Man kan alltid fråga och prata om möjligheter!

 

Annonser

En reaktion på ”Med ryttare sökes

  1. ….och Jojo är inte skadad eller nåt, orsaken varför jag ej vill att någon annan hoppar henne högre är att Heidi kommer börja åka på träningar och tävla henne i hoppning.
    Halva Jojo hyrs ut endast av den orsaken att det kostar en hel del och tar en del tid med två hästar, nu finns ju även Jojos vackra son Splinters Jackpot som även han vill ha en del av min tid 👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s