morning morning

Här sitter jag pigg vid datorn halv 6 på morgonen på min första lediga dag denna vecka. Jag som såg framför mig hur länge jag skulle sova och njuta att vakna utan klocka. Ok vakna nog utan klocka men hade nog kunnat sova några timmar till. Nå jag gör det bästa av situationen och fixar bort lite kontors jobb 🙂 skall svara på några mail, göra räkningar, och annat smått och gott.

Jag har redan idag hunnit söka tävlingar som skulle passa Pampas och blev jätte glad då jag hitta 2 st som har 105 cm klasser. Den första är redan om 2 veckor och den andra är veckan efter alltså första helgen i September. Ajjo LINDA får du nån annan till butiken den 30? måst slippa iväg med Pampas!!!

Till Riihimäki som är den andra tävlingen funderade jag på att ta med både Pampas och Nova, ifall jag får bil lånat. Skall kolla upp om bilen jag lånade till Sverige är ledig! Då skulle jag starta 95 cm med Nova där! Jätte bra att någon ordnar med udda höjder tycker jag, då det alltid är samma 80, 90 och 100 o.s.v.

Sen om det går bra med Pampas blir det knappast så mycket tävlas för honom mera i år, till Billnäs kanske då det är så nära…?

Idag om det nu inte tänker regna hela dagen så tänker jag hoppa både Pampas och Nova. Jag har skjutit upp det för dom har båda två varit såna pisshuvun sen vi kom från Sverige. Eller sen dom hade den där ena veckan ledigt rättare sagt. Dom här två gossarna är verkligen inte gjorda för att stå. Dom är helt o- ridbara och går på tårna överallt…ÄVEN Pampas..Så har slipat på plan nu en hel del för att få dom sammarbetsvilliga och trevliga igen men nix..men nu skall jag testa mig på att hoppa endå! Man kan ju hoppas det släpper när dom får tänka till lite på hindren 🙂

 

DSC_9337 (2)

 

Igår när jag var ner på kvällen till betena efter vår långlänk, fick jag sån där iver och väntan på att Elli och Stella skall bli 3 år så jag kan börja rida dom. Dom har vuxit helt sjukt mycket under sommaren och dom är så fina!. Lade täcken på dom alla igår då jag visste att det skulle regna idag och Ellis täcke är nu ALLT för litet som ännu gick på henne i början av sommaren. Så nu skall hon få ta i bruk sitt nya 115 cm täcke 🙂 Och så blev jag lite stum när även Stellas täcke är nästan för litet. Jag köpte det i början av sommaren, storlek 115 och nu kan hon inte ha det länge mer. Använt en par gånger kanske och nu är det för litet…Nästa är väl 125cm då..tur har jag några såna överlopps så hon kan ha dom i vinter. Tänker inte köpa nytt åt henne nu igen då hon växer så snabbt!

Tror jag skall löshoppa dom någon dag denna vecka när jag har ledigt! 🙂 skall ta lite bilder på dom åxå så ni får se prinsessorna! 🙂

En som löshoppades i veckan var Remu, upp till 1.30 låg hindret när han sen inte ville mera !

unnamed (18)

 

 

I veckan skall jag visa er något ”nygammalt” som har ändrat lite. Det har varit bortglömt här under sommaren p.g.a tidsbrist men nu börjar ta form. Så bara det är färdigt skall ni få se 🙂 är så nöjd så nöjd över det!

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s