Tadaaaa!!!!!!!!!!

2014-08-20 12.52.02 2014-08-20 12.50.51

Ute stallet har fått sig ett ansiktslyft! Vi har målat det och lagt in fönster samt bytt nästan alla innerväggar och lagt upp nät mellan boxarna..Nu skall vi hoppas unghästarna inte kommer åt att äta lika mycket på det. Gallret skall förhoppningsvis hindra det. Men visst finns det ju platser dom kan tugga på om dom nu riktit vill jäklas. Lite målas återstår ännu, då jag vill ha knutarna i vit färg, det skall se lika ut som stallet. Sen skall det köras nytt grus utanför. Täckena skall förvaras i den gula lådan som syns på bilden, ingenting får hängas upp på väggarna. Endast grimmorna måste jag hitta på en ställning åt. Foder tunnorna stod tidigare utanför varje box, nu skall dom vara bakom knuten. Samma grepar och krattor bort ur vägen!! Älskar ordning och reda 🙂

ponniboxarna

2014-08-20 12.48.212014-08-20 12.47.292014-08-20 12.48.42

 

stora boxarna, el en del av dom, det går inte att få hela boxen på en bild då dom är så stora!

2014-08-20 12.46.202014-08-20 12.46.48

 

Vi började fixa på stallet redan i början av Juni men sen har det stått orört enda tills för en par veckor sedan då vi haft mycket jobb  och annat roligare för oss! Jag är jätte nöjd med resultatet, speciellt fönstret som hämtar ljus, det ser så mycket större och hemtrevligare ut nu!

Kvar att laga på gården före hästarna kommer från betet är vinter hagorna, det skall fyllas ut med lite mer sand i vissa hagor och så skall 3-4 stolpor bytas ut. Vad jag inte alls gillar är att ridplans staketet behöver bytas ut! Det är något jag inte har någon lust att ta i tu med! Men allt detta måste göras före vintern! Inte behöver man vara rädd att bli sysslo lös här inte..

Annonser

3 reaktioner på ”Tadaaaa!!!!!!!!!!

  1. Vad fint det blivit! Tänkte just skriva, innan jag hann läsa så långt, att ni borde måla knutarna vita 🙂 Gillar att ni la in fönster också, ser mycket ljusare och trevligare ut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s