tråkigt :(

Det blev nu klart att Jali skall flytta härifrån på Onsdagen. Han kommer flytta till ett hem där han kommer fungera som ”ut och gå häst” med barn. Hans ben blir inte något bättre och Kirsi vill ha en häst hon kan träna med och rida i alla gångarter. Det här förstår jag ju helt klart men jätte synd då Jali skulle varit en så lätt ponni att ha här!. Kirsi sa att hon aldrig sett Jali så glad som denna sommar han var här. Han blev som en ny ponni enligt henne. Nu kommer han som tur få liknade hem dit han flyttar, 5 sto kompisar och stora hagor!

2014-06-30 17.29.43

Istället för Jali kommer det komma en liten mini finnhäst, 145 cm och faktist riktit nätt måst jag erkänna! Han är bara 4 år och just inriden. Han kommer troligtvis i början av September!

10592116_10204901808655107_278266352_n (2)

 

 

 

Annonser

6 reaktioner på ”tråkigt :(

  1. Ciina, tänk förr så tyckte jag alla russ sku se ut som Sabina å Sorina. Alltså med den färgen. Nu har jag märkt att på ridskolorna är det just den här färgen som russen ofta är, som på finnen på bilden alltså. Tycker även den där färgen är härftig just på finnen som ras, jaa å sen att den är den mindre modellen och inte den stora tunga panssarvagnen (risk för halshuggning nummer två).

    Gilla

  2. Hahaa!! Det är nog den ljusa mulen (pangare) som gör att den liknar ett russ 🙂 Jag kan ju inte halshugga dej om du säger att den är fin heller 😀 Är det inte en Suomen pienhevonen om den är under 148cm?? Jag tror det kanske var det Heidi menade med mini, eller?

    Gilla

  3. Oj nej ”vår” vackra Jali flyttar. Men måste nog åxå medge att faktist fin ”finne”, jag som inte är nån fantast av rasen. Ciina halshugger nog mej nu men jag tycker den liknar ett russ 🙂 Joo jag vet att den e större men tycker så ändå. E jag blind Ciina???

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s