Dals

Kom hem jätte sent igår, ca 22.30.Men så började min sista klass åxå 20.30. Sen skulle Pampas skötas om ännu och jag själv skulle äta och duscha så tippar att jag var inte i säng före 24. Såklart ploppade det upp jobb tills idag så fick stiga upp halv 7 imorse. Aningen trött och det blev ju inte bättre att vakna till regn när det var lovat uppehåll idag!

Igår klarade vi oss rätt så bra undan regnet, det regnade inte under någondera banorna jag red.Vilket var viktigaste! När vi körde mot stan var vi förföljda av ett svart täcke över himlen och det såg inte alls lovade ut. Det regna nästan hela 80 banan men slutade paslit till 90. Jag red alltså både 90 cm och 105 cm.

Så här såg det ut då vi körde

unnamed (3)

 

Det var lervälling över hela jävla Dals, först var jag helt säker att vi kommer fastna på parkeringen, uppvärmningen var katastrof och jag var jätte rädd att det skulle vara halt att rida. Själva banan var något bättre men äckligt var det att rida där nog. Tyckte jätte synd om Pampas som är så förnäm med sina ben. Det stritta ju upp mellan grejjorna t.o.m 😦

unnamed (4) unnamed (5)

 

Ja ni ser hur vått det var, till 105 klassen hann det som tur torka upp lite.

Pampas hoppade 90 cm felfritt med en tid som räckte till en grön rosett, 7.nde placering. Jag red faktiskt så hårt jag vågade men blev frönis i sista kurvan till omhoppningshindret, där bromsade jag så pass att vi nog förlorade tid. Men är annars nöjdast med omhoppningen då det flöt på bra! Bättre än grundbanan, den var lite hackig. Dessutom är jag inte lika tokigt som ponni flickorna som ordagrant gav allt för att vinna. Huj va dom kurvade..Men botnet höll bättre än jag kunnat tro sist och slutligen. I 105 cm, som jag var enda som hoppa var det bara en grundbana, alltså 8 hinder. Dom andra hoppade 100 cm, ca 4 hoppade 110 och kanske 3 som hoppade 120. Här avgjorde tiden och felen. Vet inte vem som vann men det var bara 4 nollor. Pampas fällde näst sista hindret. Så jag vet inte ens hur mångte vi sluta. Trots rivningen hoppade Pampas SUPER igen, faktiskt t.o.m bättre än i Sverige. Rivningen kom för att han spände sig lite. Jag kände det efter att vi hoppade hindret innan men kunde inget göra då det var en linje på 6 steg så det var bara att mana frammåt. Lite synd, men inget jag bryr mig om. Han kämpade verkligen!!♥

unnamed (2)

 

 

Här har ni båda filmerna, lite suddiga då det var grått och fuktigt, och till sista klassen hann det ju börja skymma åxå..

 

Pampas är fin 🙂 ♥

unnamed (7)

Annonser

4 reaktioner på ”Dals

  1. Du red jätte fina rundor igår. Så jämt och vackert! Allt bara flöt på fast du tyckte bottnet var lite ”falskt”. Men verkligt fint ridet vännen. Jag e såååå stolt över er! Å Pampas var så duktig, just så duktig som bara Pampas kan vara (med dej på ryggen såklart). 👍❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s