En tanke

Vet ni va jag funderat på ibland? Va om Pampas skulle vara en stor häst, alltså en vanlig häst, ett halvblod. Vilken hopphäst jag skulle ha.!! Nu hoppar ju Pampas stort för att vara en arab. Man kan inte gemföra med hopp ponnier el andra små hästraser som kan hoppa enorma hinder. (vilket jag tycker är helt otroligt) Visst det finns araber som tävlat 110cm och även här i Finland har någon hoppat något högre MEN Araber är inte avlade för att hoppa, el ens tänkta till att hoppa med.

Men Pampas har allt en hopphäst skall ha, han är modig, han tittar inte, han ser stegen själv, han hoppar fast han kommer fel. Han kämpar med sin ryttare och tycker om att hoppa. TÄNK om han var lite större!! Han skulle kunna vara med och kämpa i dom stora klasserna..Nu har han svårt att hinna med tids messigt med dom stora hästarna då dom har så mycket större och mer markvinnande steg.
Jag skulle hoppa vad som helst med en stor häst som skulle vara som Pampas, fiilisen att hoppa med Pampas, som jag börjat från noll med är en härlig känsla. När jag vet hur rädd och osäker han varit men vill och gör sitt bästa bara för att JAG har velat hoppa. Jag skulle aldrig byta ut honom el önska att han varit en stor häst men jag bara tänkte att wow om han varit det…

Det finns ett ord språk som lyder ungefär såhär : får du araben att lita på dig har du en vän för livet som gör allt för dig! Jag tror jag har kommit ganska nära det med Pampas.

broby 100cm 028 Photo 2014-05-22 10 24 38 unnamed (48) 983442_553849024658682_442228494_n (3)

Annonser

7 reaktioner på ”En tanke

 1. Jag tycker också att du och Pampas är bästa vänner, det syns på honom att du är hans människa och jag tror inte att han skulle klara sig utan dig! Härligt med sammansvetsat par 🙂
  /cessi

  Gilla

 2. Jag har alltid sett på er som totalt 100%iga bästisar! Ni verkar ha ett sånt band som många drömmer om men kanske inte så många får uppleva! 🙂 Ni är jättefina!

  Gilla

 3. Joo int sku Pampas hoppa så som han gör men nån annan. Det är förtroende till dej som gör honom till den han är. Ni är bara ett helt otroligt ekipage!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s