Mode bloggen

Idag och många inkommande dagar kommer jag vara i DinoDina. Linda skall få hålla lite semester. Just nu pausar jag från att packa upp flera pafflådor med kläder från Adrian Hammod,.. Snyggaste kläd märket som Linda har åt karar! Ex denna hoppare från AH kommer jag ta med hem åt Petri, jag vet att han kommer tycka om den eftersom han har en t.shirt i samma mönster. Och Petri passar så bra i hopparen..

ah ha

Sen finns här två långärmade tröj liknande saker i olika färger som jag skall själv låta han välja vilken han vill ha, och så har det kommit in vinter jackor i svart och vitt! Dom är så SJUKT snygga att jag dööör, jag har en förkärlek till vita jackor :)De är dun jackor och så sköna! kostar 149€ tror jag så det är inte ens dyrt för en vinter jacka! Tyvärr, el inte nu tyvärr men ja ni vet jag menar fick Petri i julklapp förra årets modell så en jacka skall han nog inte ha i år 🙂 Dom här modellerna finns inte ännu på nätet, bara i butiken. Jag vet inte hur man lägger in dom så det får vänta att Linda hinner göra det! Men här är en bild på den vita jackan som jag själv fotat.

ah jacka ah vinter vinterj

När vi nu är inne på mode så skall vi ta lite häst mode samtidigt 🙂 Vet ni vad jag gjort? köpte ett större täcke åt Stella fast jag sa att jag inte skulle göra det. Hitta det på FB å det var nästan nytt och billigt. Det är lila och jag såg framför mig Stella med sin nya lila bling grimma och nya täcket som matchar 🙂 Elli har ju åxå nya täcken så då måst ju Stella få hon med! Man får inte vara orättvis som förälder. Som det gått för min en bekant, måst berätta det här fö det är lite komiskt.. farmor och farfar till den bekanta ger till julklapp ett kuvert med 500€ i åt det ena barnbarnet medan den andra får en dörr matta 🙂  Den andra behöv inte pengar sa dom för han kan försörja sig själv 🙂 det är ju lite hemskt men kan inte annat än skratta när jag hörde om det.

nåja tillbaka till hästarna..Täcket jag köpte är 125cm och det är nu passligt åt Stella så det är den här vinterns täcke, sen får jag sälja det. Det är nog en liten 125 sku jag säga..tyvärr..

stella stella3

Men på tal om att sälja täcken, jag har tre st 115 cm täcken som jag nu vill bli av med, dom tar bara plats uppe på vinden. Så jag säljer bort dom billigt om nån behöver. ni kan se bilder av dom under ”till Salu”. Det är fina och bra täcken! Där är ett riktpris men man får alltså bjuda något för dom och så ser jag om jag vill sälja till det priset!Har nu såååå mycket täcken i alla möjliga olika storlekar att jag måst gallra. Även om jag något år igen skall ha ett föl efter Pampas så kan jag inte spara dom så länge.

 

Annonser

9 reaktioner på ”Mode bloggen

  1. Haha nej nej, MASA skall ha täcken till vintern/höst/vår. Han e verkligen liten, hade räknat med att karkkis gamla (145cm) skulle räcka men, nej 😉

    Gilla

  2. Här är en som sen gärna ser igenom dina urväxta 125cm täcken när den tiden är inne. hehe, aldrig behövt köpa så små täcken så nu är det bara att börja shoppa ( och det är ju alltid extra roligt 😉 )

    Gilla

  3. Joo å vita AH dunjack har i alla fall en plats hos oss bara Linda kommer å sätter fram den. It was to die for❤️❤️Satt perfekt på Mika!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s