Nya tag

Har smällt går dagen ganska bra redan, nu blir det att ta i hårdhandskarna. Tänker åka till Salo nästa Sönd och hoppa en 80 klass med både Remu och Nova. Det finns tyvärr inte högre heller men det gör inget, bara jag slipper och hoppa! tack förresten för alla uppmuntringar ni gav mig igår, både här och på FB. Med Nova kan man ju aldrig veta vad som väntar en och så glömmer man ju faktist att Remu är bara 5 år och i ridningen är han lika grön som en 4 åring. Dessutom är han stor och ha vuxit enda tills nu så man får inte vara för hård med honom. Men det ursäktar inte nu mera, för nu måste han börja jobbas med galoppen. Jag ger inte upp ännu, men fortfarande om det finns en kar med långa ben där ute som vill testa så tycker jag det skulle vara en bra ide!

Va gäller Pippi så ser det fint ut med henne, två st har varit och provridit henne och kommer börja hyra henne i höst! Det kommer bli 4 dagar i veckan och med ett rullande system så hon inte står mer än 2  max 3 dagar åt gången. En sån lättnad! nu behöver jag inte oroa mig för att Pippi ruttnar bort i hagen!

Jojo har fortfarande inte hittat en passlig ryttare. Så om du hinner och kan rida 3 gånger i veckan får du gärna höra av dig ännu! Maria sa att hon kan betala en lite större andel på henne, det viktiga skulle vara att hon får hjälp med motionerande 3 gånger/veckan. Så ta modigt kontakt nu och kom och prov rida Jojo! Du får alltså rida själv ständigt eller i sällskap av oss andra i stallet, helt hur du själv vill ha det!

 

Jag och Remu 90 cm hemma. lätt som en plätt 😉

remu

 

 

 

Annonser

5 reaktioner på ”Nya tag

 1. Han e då samma storlek som sasha, men han e mycket mera ”massiv” och hon känns inte heller stor att rida, eller det känns inte som att hon e så mycket högre än Ressu som var 160 🙂 fast sen igen har jag ridit hästar som e 165 o känns enorma, va månne de beror på?.. hmm…

  Gilla

  • Han e runt 175cm. Fast de som ridit honom brukar säga att han känns ej stor att rida, han e ”bara” tung riden. Säkert just för att hans egen motor och drive är på noll.

   Gilla

 2. Det blir nog bra heidi, du fixar det ännu. Din bana ser inte så tokig ut, det är ju ”bara” galoppen som är tokig. Ni ska få se att ni fixar det under vintern! Hyrs inte Pippi av Casso mera?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s