vackra Nova

Jag har fått min svarta häst tillbaka !! Jag byter häst alltid till sommaren och vintern, på sommaren har jag en brun Nova och på vintern en svart Nova 🙂 Dessutom har han kommit ner till sina rätta kilon, han ser nu ut som han gjorde före kastreringen! Nu är han vacker igen ♥

IMG-20140901-WA0000

Jo jag är nog lite utseendes fixerad när det kommer till hästar! Dom skall vara fina! Erkänner det! Har idag nästan fixat klart Nova och Remus nya bete som nu skall räcka denna månad ut. Dom är nu i en gammal hage med ont om gräs och får hö på kvällen. Stona får åxå hö till kvällen, jag har så mycket ”gammalt” hö som jag vill bli av med. Jag behöver plats på vinden till vintern, så matar bort det nu!

Pampas har blivit jätte tjock, kiva när man just fått Nova passlig så blir nästa rund.Det går alltid så här till hösten, helt bakvänt när gräset börjar bli sämre. Men det har och göra med det att han stressar mindre ju mer mot vintern vi går. Det är alltid våren som är värst! Även fast  han i år inte stressat alls lika mycket när inte Nova varit i hagen bredvid!

Imorgon skall jag hoppa Pampas och på kvällen kommer Jepa, Nova får pinas med mig igen! Har lite ont i musklerna ännu efter Söndagen så jag hoppas hon är snäll med oss !

2014-09-02 19.54.25 2014-09-02 19.53.29

Vacker höst sol

 

2014-09-02 19.55.01

Pampas får bar lite lite hö för att han skall vara nöjd. När dom andra får är han viktig med att han inte blir utan!

 

2014-09-02 19.55.35

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s