Pampas Riihimäki!

Ska göra detta kortfattat för vi skall fara ut och äta så måste laga mig klar. Jag hoppa 95 och 105 cm. 95 är  jag inte alls nöjd med, det var knagligt och i otakt hela banan i genom. Dessutom fick vi fyra fel. Pampas var inte med på samma vis som han brukar, han titta på allt annat och var lite hoppsig. Men det var jag som red dåligt åxå så inte var det Pampas fel. Klart det berodde på att Pampas var lite oskärpt att jag red dåligt men tar felet på mig nog!!

Sen i 105 är jag nöjd, där red jag bättre och Pampas var skärpt, dock inte tillräkligt för han fällde två bommar. Ni kan se på filmen att vi kom helt bra till hindren men endå rev han. Men huj va höga några hinder var, där var en trippel oxer och den var MAXAD, samma en annan vanlig oxer. Hoho så Pampas tog i!

Å vet ni på uppvärmningen hoppa han helt SJUUUKT stort! Alltså jag överdriver inte om hindret kunde ha varit 115 lika bra..Vilken känsla. Han överraskar mig den där Pampas ibland! 🙂

Monica som var med och såg banorna från sidan sa att det syns på långa håll hur säker Pampas blivit, hon har ju varit med från början och sett framstegen. Som en sån sak, minns ni att ännu för två år sedan så vägra han ut sig ibland på en kombintion om jag inte hämta honom exakt rätt. . fast det var låga hinder. Nu hoppar han det fast jag kommer fel till A delen, Då förstår ni att självförtroende har vuxit åt honom!

Nu sitter jag å tjatar hur duktig Pampas är igen..skall inte tråka ut er med det. Men jag är bara så stolt över honom 🙂 Nu skall jag fixa mig klar och här är 105 cm videon!

Annonser

5 reaktioner på ”Pampas Riihimäki!

  1. Oj så fin banan är, det är så kiva att se hur framåt han är och hur roligt han verkar ha det! Synd med bommarna ner, men som Ida sa, det är känslan som räknas. Fina ni! 🙂

    Gilla

    • Tack för det! Det är absolut känslan, jag hoppar mycket hellre än fin bana med 8 fel än en dålig bana och tar placering! Jag har alltid varit väldigt noga med att banorna skall vara bra och felfri för att jag skall vara värd en rosett. Låter kanske knäppt men rosetten är inte så viktig. Sammarbete och en fin bana är guld värt för mig!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s