Kaffe paus

Igår var jag till läkaren, jag bestämde mig fara efter att jag flera nätter en längre tid haft lite underligt i bröstet/hjärtat. När jag lagt ner mig har jag blivit lite yr samtidigt som jag känt att något hänt i bröstet, antagligen hjärtat då. Kan inte säga att det e hjärtklappning när jag inte vet hur sånt är men något har det varit som inte varit förrut. Dom tog hjärtfilm och massa olika prover och svaret får jag på Måndagen. Läkaren frågade om jag dricker kaffe,röker, och när jag sa nej ingendera men dricker energi dricka så tyckte hon jag kunde lämna bort det. Hm..jag tycker ju om enrgi dricka. Det e gott och jag tycker om att som nu sätta mig ner efter ridningen el stalljobb och pausa med en energi dricka. Men jag fick åxå helt super bra nyheter, jag blev så glad. Jag dricker väldigt mycke mjölk och jag har trott att de inte bra i för stora mängder p.g.a att man kan få kalk förstoppning i blodet. Nu sa läkaren åt mig att det stämmer inte så länge du får kalket den naturliga vägen i dig. Skulle jag äta kalk tabletter skulle det finnas risk. Så nu borde jag dricka mjölk istället för energidricka el surmjölk som jag dricker till törsten. Men inte är det ju samma sak ju…jag är så glad att jag inte behöver minska på mjölken el vara rädd att jag dricker ett glas för mycket ibland men hur skall jag göra me energi drickan??

Igår efter läkaren var jag till Rannvi och förde Belle,som dom döpte den till. Det höll på att gå tokit då jag skulle lyfta henne in i nya buren, hon slank ur händerna på mig och rymde ut på gräsmattan. Hon var väldigt rädd då det är mycket ljud på nya gården. Rannvi har ju så otroligt mycke olika djur och det va lilla Belle inte van med.
Sen red jag Torres i alla fall. Trodde vi inte skulle hinna med det så hade ju inga ridkläder på mig. Så jag red med seglarskor och lånade strumpor. Det var inte så lyckat men det gick. Torres var inte så sammarbetsvillig med mig, han tyckte nog jag krävde för mycket. Dom har bara skritta och trava än så länge så gjorde inget mer än så.

Kaffe pausen är väl slut nu tror jag, måst städa upp lite här då vi skall ha gårdsfest ikväll och före det skall det hinna komma mera slagg plus att vi har inget färdigt som vanligt! Så jag avslutar här nu…men en sak ännu…

Kaninerna har jag möblerat om och mimmi är jätte glad med sina nya kompisar. Som by the way har vuxit så dom är lika stora som hon är nu 🙂

IMG_0299.JPG

IMG_0300.JPG

IMG_0297.JPG

 

IMG_0298-0.JPG

Annonser

4 reaktioner på ”Kaffe paus

    • Tack men nej tvärtom, har ju ”semester” nu så det här kom helt på fel tid. läkaren sa att det är helt normalt i min ålder att man kan ha lite hjärtklappning så vi får hoppas det är övergående. Prov svaren kommer på Måndagen så får vänta och se va dom säger.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s