Ups det var inte meningen..!

dom här kom hem med posten idag!

stövel (2)

Mina Tretorn stövlar jag hoppar med börjar vara till åren, en söm har spruckit och det är bara fråga om hur länge det går att rida med dom mera. Tittade på skoj på netet vad det fanns för utbud och det var rätt dåligt. Om man inte vill betala 700-800 euro så klart. Jag har fortfarande mina dröm stövlar i sikte men dom just kostar 800 e och jag vill prova dom före jag köper så dyra! Det lär inte bli av på en tid!

Dom här kom i min väg och jag chansade med att beställa hem en storlek för liten, runt vaden och höjden var rätt men själva skon var för liten. Så jag trodde faktist jag skulle skicka dom tillbaka. Men nej dom ville stanna hos mig då dom passa bra och jag har redan ridit 3 hästar med dom! (Jojo är den tredje)

Jätte mjuka stövlar, dom känns inte alls som nya, kanske inte riktit lika bra grepp som Tretorn stövlarna. Men där spelar väl kvaliteten in åxå.? Kanske det åxå bara är en vanesak, men nöjd med dom är jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s