bilder från Hangö

jag hittade härliga bilder (och mindre härliga) på mig och Nova. Hur kan man se så tollo ut när man rider? Är jag så där inne i mitt ridas att jag måst grimasera? haha 🙂

skall kritisera alla bilder nu i ont och gott! här kommer dom..

börjar med denna som jag ser totalt störd ut på! antagligen är det nära att ta i el något annat knepigt så jag måste hjälpa till med munnen! Om Nova har jag däremot bara gott att säga

BY8A8648 kopioi

Den här bilden har jag inget negativt att säga om förrutom att om man nu skall vara petnoga så kunde ju mina skänklar vara lite längre fram el neråt. Jag rider med jätte korta stigläder och då blir det såhär ibland, speciellt om han hoppar mycket uppåt och inte frammåt.

 

BY8A8647 kopioi

Den här gillar jag absolut bäst, den är fläckfri 🙂 Nova helt perfekt!

 

BY8A8646 kopioi

Den här bilden är ju ganska lik den första men här ser jag inte lika tollo ut! mer fokuserad på nästa hinder!

 

BY8A8645 kopioi

gillar denna för att färgerna är fina p.g.a hindret. Jag ser ut att ha koll på läget!

 

BY8A8643 kopioi

Jag ser väldigt nöjd ut! Men Nova ser mindre nöjd ut, han kunde ju haft öronen lite mer frammåt!?? Han blev ju faktist bäst i klassen! 🙂 Han började väl få tillräkligt av att springa in och ut på banan 🙂 En sak som stör mitt öga är att det är tvinn på tygeln !

 

DSC_8967

Vackra Nova!, vackert huvud!

 

DSC_8952

Samma här som nån bild ovan, ganska perfekt om skänklarna var längre ner.

 

DSC_8934

vet inte vad jag skall säga om denna, helt ok antar jag!

 

DSC_8932

charm trollet 🙂 gillar bilden!!

 

DSC_8918

haha först minen..igen! och sen…Novas MAGE!!! bevis på vad jag mena med tjock! Tänk att han orka hoppa med magen sin!

 

DSC_8891

 

Så att dra en slutsats så är ju Nova nästan bra på alla bilder medan jag förstör dom! Bilderna är tagna av eleh.kuvat.fi och jannanousiainen.kuvat.fi..

Annonser

7 reaktioner på ”bilder från Hangö

 1. Han e jättefin Nova 🙂 Hahaha minbilder är alltid roliga att kolla på, har själv också svårt att hålla tungan rätt i munnen när jag koncentrerar mig på ridningen 😀

  Gilla

 2. Jag tycker bilderna var jätte bra! Och att du grimaserar på vissa bilder är ju inget som först, det hör ju till, alla gör det i sådana situationer! Annars har man nog för lite att fundera på där på hästryggen, om man hinner fundera på sina miner…

  Gilla

 3. Oj så fina bilder! Den där bilden du skrev att var perfekt är ju på riktigt helt perfekt! Den ska du rama in 🙂 sen höll jag på att dö av fnisseri här i skolan av den sista bilden, hans mage ser faktiskt ut att vara helt gigantiskt! Tror det bara är vinkeln, så där tjock är han nog inte i mina ögon i alla fall. Nej men jätte rolig bild, haha!

  Jätte roligt att duktigt folk tar sig till tävlingarna för att fota och lägger upp bilderna på olika sidor för andra att ta av. Det är ett otroligt jobb att redigera alla bilder så hatten av åt dem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s