höst erbjudande!

Nu är det verkligen HÖST! huj va kallt det e i luften, klar ändring sen förra veckans väder!. Men nu skall ni få ett super erbjudande som är verkligen billigt! Jag säljer Eggersmanns KRAUTER godis i 25 kg säck för endast 20€ säcken!

En vanlig godispåse är 1 kg eller 2,5 kg och dom kostar 4 Euro och 9 euro påsen. Nu får ni alltså dubbelt dubbelt mer för mycket mindre peng! Har ni bara en el två hästar lönar det sig att köpa en säck tillsammans med någon, eller som vi tänker göra här i vårt stall, köpa en säck till hela stallet! Men det här är ju inget som far illa bara ni förvarar säcken torrt så fast det tar ett år förrän den är slut spelar ingen roll!

Ni får hämta säcken själva här från stallet, el så kan vi komma överens om att mötas någonstans. Jag tar hem säckar efter beställning så ni har en vecka på er att beställa av mig! lämna en kommentar men namn så jag vet vem det är som beställer! Kontant betalning när man söker säcken!

2112-1

Annonser

10 reaktioner på ”höst erbjudande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s