24.9.2014

Idag säger vi grattis till Petri! Min sambo som föddes några månader för tidigt, annars skulle han varit jesus 🙂

Nåjo..red ut Nova idag i terrängen för att kolla att han inte tagit skada av kylan, han hade inga fel så imorgon blir det Jepa lektion som planerat! Tror vi kommer få publik så kanske det blir lite film från lektionen! Skulle vara roligt att se själv hur det ser ut från marken!

2014-09-24 12.01.44

Pampas skall jag hoppa kavalettin med i många krångliga krumelurer. Jag hann precis bygga en bana så började det regna, därför sitter jag här nu och passar på och tar kaffe paus tills det slutar. Igår var Pampas hemsk att rida, det var en sån dag på plan igen som allt var farligt, speciellt hinder förrådet. Hoppas fan han är sig själv idag för annars blir jag sur!

säljer förresten bort min KL t shirt om nån vill ha den här från bloggen? Petri sa att han nog tar den men att han inte behöv den så tänkte att kanske nån annan har mera nöjje av den? om inte lägger jag ut den på FB.! Ni får den billigare här via :)ge ett bud. riktpris 20€

den ser ut så här

2014-09-22 14.22.58 2014-09-22 14.23.09

 

 

Igår fungerade jag kusk åt  Niina och Marie när dom skulle me Remu till Chali. Remu åkte första gången utan Nova trailer och han hade stressa lite, men det var en bra övning! Inte kan han ju ha sällskap alltid! Första 15 min Chali red var inte Remu alls med på noterna, men sen när det släppte så gick han väldigt fint! Han behöver så oerhört mycket hjälp och stöd av ryttaren (jag blir förvånad att jag överhuvud taget fått Remu över hindren) och det lyckades Chali med idag! Vi skall ge honom en gång till ännu att rida Remu i hopp om att det går ännu bättre! Nästa gång skall Marie och Niina hoppa upp och rida Remu efter att Chali ridit för att känna på hur han skall gå!

Senaste gång jag såg Niina rida Remu gick det åxå jätte fint! Och efter att Chali nu lite finslipat ytterligare tror jag att det snart börjar släppa för Remu! Vad Chali åxå sa var att det är en bra ide att ta ut Joppe och kolla igenom Remu, han misstänker något lite stelhet i höger bak. Jag tycker det är skönt att han kommer fram till samma slutsatser som vi gjort! Då kanske vi är på rätt väg! Nästa Måndag skall vi till Chali och Nästa Tisd kommer Joppe.! Ni kan se filmer från ritten på Maries blogg på www.marieisaksson.com

 

 

Annonser

9 reaktioner på ”24.9.2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s