1.oktober 2014

hej hej. Har idag hoppat både Jojo och Nova. Nova var helt perfekt och Jojo lite latare än vanligt men endå gick det riktigt bra! På Söndagen skall jag till Salo på tävlingar med Nova och jag tänker hoppa bara en 90 cm klass. Det kommer antingen att brista el löpa bra, det återstår att se. Måste börja klättra lite uppåt då säsongen snart börjar ta slut. Sen följande veckoslut kommer Sanna hit och jag skall hoppa Fred och Lörd med både Nova och Jojo! Skall bli kul att se hur det går med Jojo som är helt ny för mig! Går det bra skall vi väl hinna tävla nån liten klass ännu i år!

På förmiddagen var jag och Petri iväg till grannarna och krossade 200 kg korn. Borde räcka hela vintern. Jag var och hälsade på kossorna som lever ett riktigt fint ko liv på gården. Dom går ute på stora åkrar hela dagarna! Och så fick jag höra att deras häst lider av väldigt grov cushing och äter nu medicin för det som tack och lov hjälper. Det hade gått så långt att den bara föll ihop mitt i allt inne i boxen el ute i hagen. Och så pratade vi och funderade att har sjukdomen blivit vanligare el har man bara tidigare inte förstått va hästen har för fel? Jag åtminstone har senaste året reagerat att det finns massor av hästar som lider av cushing, både gamla som medelålders. Men att hästen kunde bli så dålig av det visste jag inte, trodde bara dom hade svårt att hålla hull och fick en hemsk päls året om. Kanske lite sämre att rida men thats it.

ko

 

Nu skall jag snart stänga DinoDina butiken, har suttit här en par timmar så Linda kom iväg på handbolls match. Så klart är här ju nyheter både för mig och för Petri som jag måst nappa med hem. El på Lörd eftersom jag tydligen skall komma hit då åxå 🙂 Här är 13 års kalas i huset, barnbutiken firar och Linda hänger på och har alla kläder till 13 % rabatt.

Jag vill ha denna. den är urskön med mjukt mjukt tyg på insidan

78-sweatshirt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s