hästarna och ryttarna

Nu kan ni läsa om hästarna och ryttarna i stallet, det är lite som saknas ännu, lite bilder och Niinas uppgifter men annars ganska långt färdigt! Nya i stallet är Hanna Eliasson som rider Pippi och gör ett fantastiskt jobb! En annan är Alexandra som hyr Jojo som inte blivit presenterad här heller! Är väldigt glad att det har rätt upp sig så att alla hästar som behövat har hittat ryttare och att ägarna till hästarna är nöjda över hjälpen dom får! Ser fram emot en till vinter med härligt gäng i stallet! Mest lättad är jag nog endå över att Pippi har fått ryttare som rider regelbundet efter alla dessa år! När ägaren själv bor i Kyrkslätt och inte deltar i motionerande längre är det väldigt viktikt för mig att Pippi bli omskött! Jag har känt Pippi i ca 10 år och vill ju att hon inte glöms bort, dessutom kommer inte åldern ensam och det är ännu viktigare att hon rör sig regelbundet!

Att Niina har hittat Marie som hjälper henne med Remu är nog guld värt för Niina tror jag, och nu då Maria är ägare till två hästar att hon får hjälp med ridningen av Alexandra så hon hinner pyssla med Jack åxå! Själv har jag ingen som hjälper mig med mina hästar och därför valde jag att låna ut Lalle som som nu bor i Åbo med Bea. Lalle har haft lite bekymmer med det ena och det andra och stått p.g.a av sjuk rygg och hälta men det är nu på bättringsvägen. Bea gör verkligen allt för honom. Jag skall om en månad när dom kommit igång tillbaka åka och hälsa på! Sen har jag fortfarande Stella och Elli som behöver mer och mer hantering. Det är inte helt omöjligt att jag måst skaffa hjälp till nästa höst med ridningen av Pampas el Nova när ungdomarna skall börja ridas in. Men nu kör vi så här den här vintern och hoppas på att allt går som planerat!

 

Gillar den här bilden på Ellu och Monica. en bild säger mer än ord och här är verkligen en fin bild på ett sammansvetsat par

unnamed (3)

Annonser

2 reaktioner på ”hästarna och ryttarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s