old Nova is back

Nova har varit väldigt hingstig sista veckan, i ridningen främst. På plan kan han inte ge efter och i terrängen drar han emot mig som han inte gjort på länge. Idag hade vi sån fart att jag fick ta i för att han skulle lyssna. Han hetsar upp sig och är trotsig, biter fast i bettet o.s.v. Tur endå hoppade han bra igår, att det inte åxå blivit sämre.

Imorgon skall Marie låna honom för att visa Alexandra lite terräng. Eftersom Remu är ur bruk så lånar jag Nova åt henne. Jag hoppas han är trevligare än han var med mig idag 🙂

På förmiddagen red jag ut med Pampas och hade Petri som sällskap, han har fått ny terräng cykel så nu kan han cykla medan jag rider ! Pampas tyckte det var skit kul med cykel sällskap och han ville hela tiden hänga med i Petris takt. Det blev en lite mer fartfylld länk än vanligt!

Jag har nu uppdaterat ”hästarna och ryttarna i stallet” så ni får gå in en gång till och läsa och se på bilder där.

 

Enda gången på ridturen som jag fick vänta på Petri och inte tvärtom.

2014-10-02 12.36.27

Annonser

5 reaktioner på ”old Nova is back

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s