4.10.2014

Jag lagar mat..å det är det värsta att vänta att det blir klart när jag är sååå hungrig! Har precis ridit Pampas, fick jobba nog för att få han å sammarbeta, men sen när det släppte kände jag mig som värsta dressyrproffset. Vi gjorde förvänd galopp och skänkelvikningar i galopp. Inte så många steg men en början!.
Igår kväll kom pippi, tuikku och stella bort från betet, så nu är alla i vinterhagarna förutom Pampas, Nova och Remu.
Igår på dagen hade jag upp Elli och ryktade henne samtidigt som Maria tog upp Jack. Alexandra red ut med Jojo å Jack kunde inte bli ensam i hagen så vi passade på att snygga till dom. Måst berömma Elli hur vuxen hon blivit över sommaren, fast alla andra var på betet var hon ko lugn, hon betedde sig helt perfekt och gillade att bli borstad. Hennes man har vuxit så hon ser lite vildvuxen ut, men det får hon vara, hon är ju bara ett år.

2014-10-03 15.39.23 2014-10-03 15.39.11

På kvällen när Monica tog upp Ellu tog jag upp Stella samtidigt för att borsta henne och reda ut manen och svansen. Hon var åxå duktig, även om hon hade mamma Ellu med.
Marie red Nova igår samtidigt som Alexandra red Jojo. Han hade skött sig rätt så bra, förrutom lite ryckas och knyckas i början..det där obligatoriska.
Idag blir det plan ridning för honom med, lite finslipas inför tävlingen imorgon.

 

Eftersom vi har så jätte fint och varmt höst väder och det ännu finns mat i hagarna så har jag bestämt att ha mina ute ännu, dom andra vill åxå ha sina ute men Jack och Jojo kom igår in för att Jack skulle få öva vara ensam i boxen. Han kommer få vara där medan Maria rider så är det lättare. Han var jätte stressad första 2 minuterna och sen när han märkte att det nog inte hjälpte att han stressa så började han äta! Ellu kom bara in som sällskap åt Jojo igår.

2014-10-03 19.53.05 2014-10-03 20.01.13 2014-10-03 19.58.35

 

Här ser ni resultatet på städningen och kalkandet av stallet! Vitt och rent och framförallt ljust! Uppskattar ljuset massor i ett stall. Är därför så nöjd över uteboxarna som alla har fönster nu!

 

2014-10-03 11.49.24

Annonser

2 reaktioner på ”4.10.2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s