Tävlingar.. igen

Undrar hur många helger jag har varit hemma denna sommar? inte många i allafall. Kan nog räkna det gånger på en hand tror jag! Nova har nog krävt en hel del tid. Men nu funkar han rätt bra sen åxå, så får väl se det som min belöning för allt rännas. Idag hoppade vi alltså som jag ren sa endast 90 cm. Det gick super! Han krångla inget och tittade inte på något. Dock blev ett hopp på 3 hindret så i obalans att vi landa så tokit så jag måste styra höger när vi skulle till vänster, så det blev 4 fel åt oss för det. Men det var ju inte Novas moka utan min som inte hölls med i hans hopp. Synd såklart, det är det väl alltid med onödiga fel, men huvudsaken är att Nova skötte sin del!

På uppvärmningen hoppade jag 110 cm hinder. Å Nova flög över, det kändes ingenstans. Jag sa åt Petri bara att höj och höj och trodde dom var 95 -100 cm. Sen i bilen fråga han av mig att varför skulle han höja till 1.10? Jag sa va? va dom så höga 🙂 Bra mått öga!! Jag tycker det känns bra att hoppa lite högre på uppvärmningen än vad banan ligger på så känns hindren på banan mindre, men det var nog lite att ta i med 110 cm mot 90 cm. 🙂

Väldigt fin och STOR plan i Salo! mycket bra botten. Och bra med parkering. Kommer åka dit pånytt! Det är jätte länge sedan jag var till den här platsen senast, det var som tävlings skötare till Pippi så det är åtminstone 8 år sedan!


Å p.s ni som ännu inte sökt godis säckarna. Hör av er och kom och sök dom!

Annonser

4 reaktioner på ”Tävlingar.. igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s