det va ju tråkigt

Såg just att Hangö flyttat sina tävlingar till en helg tidigare, alltså 19.10. Det betyder att jag har inga fler tävlingar med Nova i år 😦 Det var ju otroligt synd, hade velat hoppa en 1 meters bana ute ännu. Eftersom vi är bortresta den 19.10  så är det inte så mycket jag kan göra åt det! Jag får nöja mig med Sannas träningar som är nu inkommande Fredag och Lördag! Jag hoppas vi hoppar ute på träningarna, gillar inte att hoppa inne 😦

För Pampas del blir inkommande Söndag åxå hans sista OM det går bra, el bättre än senast. Går det skit får jag lov att fara till Billnäs sen ännu. Vill inte lämna tävlingssäsongen med dåliga banor när det gått så lysande bra hela sommaren! Men jag hoppas Broby blir den sista!

Idag har jag ridit ut med båda pojkarna en terräng runda som jag inte ridit sen Maj i år. Det var jätte kul med variation och Nova speciellt var jätte nöjd! OCH INGA ÄLGFLUGOR!!

Maria höll idag lektion åt Kirsi och Tuikku. Kirsi var jätte nöjd med timmen och det var ju roligt. I förbi farten tala jag med Maria att om vi skulle ha löshoppat dom små imorgon igen! Vi måste snart börja riva ridplans staketet och laga nytt så sen går det ju inte att löshoppa mera på en tid. Och så tänkte jag om jag skulle hoppa Pampas när hindren en gång är framplockade!

Igår när jag städade hagar, som tog en god stund, sprang Remu omkring i hagen konstant! Han bockade och lekte och var helt galen! Nova var åxå med på ett hörn. Det märks att Remu bara skrittats en vecka nu! Det verkligen kryllar av energi i honom. Hoppas han kan hålla hovarna på marken när dom börjar rida honom igen 🙂 Kanske det är hans sätt att visa att nu mår jag bättre att jag behöver röra på mig ! Men tänk hörni vilken tur att han började krångla med mig med hoppningen! Annars skulle det ju inte kommit fram att han har ont. Eller såklart hade det vi nå skede kommit fram annars åxå men då kanske det skulle hunnit gå för långt! Och det var nog det som det berodde på, när problemet kom som en vägg emot. Från att ha hoppat fint hela sommaren till att på en gång tappa farten helt så var det nog annat än fel på mig. Han sa bara ifrån med mig som inte hade makt att göra något åt det. Å även Chali sa genast att han är inte som en normal unghäst att rida att vi skall kolla upp honom.

Nu bara hoppas jag att han blir snabbt bra så Niina och Marie får jobba vidare med honom förrän vintern kommer emot! Så synd med såna här uppehåll.

2014-10-06 09.43.26

Annonser

2 reaktioner på ”det va ju tråkigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s