barn vakt

Idag fixade jag bort alla mina sysslor på förmiddagen, då jag hade tid till veterinären halv ett. Dino och Grålle tog ihop på Söndagen så ordentligt att jag var tvungen att ta isär dom. Grålle var liv rädd och satt och klämde i ett hörn. Han fick ett sår på ögat och uppe på  ryggen var han väldigt öm. Så jag bestämde mig genast då att jag ringer veterinären på Måndagen. Idag fick jag tid och nu sitter jag barnvakt åt en kastrerad Dino. Han håller på att vakna till och han är ganska våldsam kan jag säga. Måst ju hålla koll att han hålls varm och inte skadar sig!

Jag hade honom inne i en resebur för katter, när vi körde hem. Men här hemma hålls han inte i den då han bökar så att han välter hela buren. 🙂 Buren är ju allt för liten åt honom. Inatt får han vara inne och imorgon flyttar jag ut honom men i en skild bur tills hans sår läkt helt och hållet. Sen tänkte jag nog prova lägga ihop honom med Grålle igen, går det inte får han gå med flickorna bara.

En väldigt trött och yr vaken Dino!♥

2014-10-08 15.08.54 2014-10-08 15.09.13 2014-10-08 15.10.46

 

Här är han redan lite piggare

2014-10-08 16.28.31

Annonser

2 reaktioner på ”barn vakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s