Fredag förmiddag

Igår kväll var jag och hjälpa köra pappas båt från Ekenäs till Karis. Vi var tillbaka hemma först ca 23.00 och sen skulle man äta före läggdags. Jag var trött i morse, första morgonen på länge. Å så var det ju så grått och trist ute med så det var tungt att gå ut till stallet. Jag städade bara inne stallet, jag måste gå in och äta efter dom 5 boxarna. Jag var helt kraftlös 🙂 Jag brukar aldrig äta morgonmål före stallet, så jag är nog van med att få mat i mig först efter 1,5 timmes jobb.

2014-10-09 21.55.352014-10-09 22.04.31

 

Så betalade jag vår söder resa, vi åker på en veckas resa till Grekland nästa Lörd! Eftersom varken Petri el jag hade någon semester i sommar (då när det var sommarväder) så bestämde vi oss åka nu till värmen med mamma och pappa som är påväg.

Har pusslat ihop hela veckan så att Monica igen såklart bor här och sköter det mesta med hjälp av Maria och syrran! En vecka är ju peace of cake att ordna när jag är van att vara borta 2 veckor!

agii-apostoli-14239371-1399297996-ImageGalleryLightbox

Efter lite dator jobb gick jag ut och städade uteboxarna. När Monica var klar med Ellu och lät henne äta sin mysli tog jag upp Elli först och Stella sen och tvättade deras svansar. Dom har inte varit i vatten boxen sedan våren så tänkte lika bra att ha Ellu där uppe som stöd. Har ingen lust att städa om hela vatten boxen ifall dom stressat och skitit ner sig!

Det var absolut naada problem!! Vilka exemplar dom är båda två. Stod prick stilla och stressade inget. Rädde ut både man och svans och klippte liten bit av manen bort bakom öronen så grimman sitter bättre på plats. Dom har båda två nya grimmor nu så dom måste ju synas 🙂

2014-10-10 10.34.29

Stella har tyvärr ärvt både hovar och svans av sin mamma och det betyder att hon har kalle anka hovar och en självlockigt svans. Visst är det fint med lockiga svansar men det är inte roligt att reda ut den då det blir rasta lockar där hela tiden! Hovarna hoppas jag det inte blir problem med sen då hon skall skos, kan tänka mig skorna tappas lätt när dom växer som stekpannor. Jag har aldrig haft en häst som tappat skorna ännu och vill helst hålla det så!

2014-10-10 10.46.51

Här på bilden har jag borstat och dragit i svansen ren länge och den ser endå ut så här!!

 

Nu har jag bara Pampas och Remu (en snabbis) kvar att rida idag så har jag mina sysslor klara före vi sen på eftermiddagen åker iväg med Jojo och Nova på träningar! Uppdaterar om träningarna ikväll! Jojo och Nova skall för första gången åka bil ihop åxå så får se hur det skall gå med det!

2014-10-10 10.35.23 2014-10-10 10.50.54 2014-10-10 10.52.45

 

 

 

Annonser

En reaktion på ”Fredag förmiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s