Lastandet

Är så glad och stolt över flickorna mina så måste logga in här och berätta hu duktiga dom var. 😉 Ärligt talat så hade jag inte trott det skulle gått så här bra! Det tog max 2 min att få in dom. Vi tog dom i tur och ordning, först Elli som alltid gått bättre in. Hon fundera en lite stund och sen när Maria gav en puff på rumpan kom hon raka vägen in! Vi stod där bara en lite stund och åt äppel och sen backa vi ut. Stella som var svårare att lasta på våren när vi senast gjorde det kom precis lika fint in som Elli gjorde! Halleluja!!! Gud va skönt! Tänkte nog vi skulle få stå där en stund då det är så länge sedan vi gjort det. När vi slutade med last övande på våren gick det ju jätte bra, men då hade vi dom alltid samtidigt, så lite stöd av varann. Nu fast dom var ensamma var dom lugna och skrek inte ens efter varann! Jag tror att sommar betet har gjort underverk! Dom har verkligen mognat mycket!

Vi lastade även Jojo och Jack! Jojo fick stå i trailern och äta medan vi försökte locka in Jack! Han var absolut inte rädd för trailern men han ville inte heller gå in genast. Sen då han försökte var han påväg in till Jojo. Vilket är helt logiskt. Med lite stöd från sidan buffade vi honom i rätt öppning och han kom lugnt och snällt in! Åt några äppel  och så backade vi igen fint ut! Vi kommer göra samma sak imorgon bara för att hålla det färskt i minnet!

För mig är det väldigt viktigt att hästarna går bra in och ut i trailern, så det är värt att träna på så det går som en klocka!

Flickorna för ganska exakt ett år sedan 🙂 (november 2013)

flickorna

 

Flickorna på våren 2014

unnamed (5)

Flickorna på sommaren 2014

unnamed (2)unnamed (19)

 

Nog har det hänt en del, både mentalt och kroppsligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s