en kanin mindre igen

Lilla svarta flick kaninen flyttade hemifrån idag 😦 lite ledsamt, men tillika bra då jag har ganska många flickor nu. Det blev lite trångt i buren eftersom jag måste flytta Dino in med flickorna. Han och Grålle gick inte att ha ihop mera!

Idag sålde jag min ena dressyr sadel, jag fick för mig för en vecka sen att jag har allt för många sadlar! Jag behöver inte varsin dressyr sadel åt Pampas och Nova, jag kan använda samma på dom. Det är endå så sällan jag rider dressyr med dressyrsadel. Nu har jag bara min nya stubben som jag måst sälja! och min western sadel kvar!. Rannvi har western på prov som bäst, skall hon inte ha den lägger jag ut den på FB!

Joppe var här idag och Remu fick klartecken att börja ridas normalt igen, han har nu senaste veckan bara gått på långa tyglar på rakt spår! Det här var väldigt bra nyheter då Remu ordagrant höll på att explodera av överlopps energi.

Vi lastade idag igen, Jack kom jätte fint in idag, Stella lika så medan Elli fick vi säga till på skarpen att nu går vi in. Vi stängde även luckan och presson idag åt Stella och Elli.  den här gången var Stella ett steg bättre än Elli. Elli var lite spänd där inne när allt var fast!.

Men huj vad kallt det varit idag, hade fingervantar när jag red och hade endå kallt! Snart får man byta till vinterridstövlar med tror jag 😦 Tur att vi åker till värmen snart 😉

 

Far och son

2014-10-14 11.25.16

 

Annonser

En reaktion på ”en kanin mindre igen

  1. Alltid jobbigt när ens egen uppfödning lämnar boet, man blir ju så fäst vid dem! Men bra att hon i alla fall fick ett gott hem, det är ju huvudsaken 🙂

    Och jee för att Remu är frisk, hurra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s