Borde sova

Jag skall stiga upp TIDIGT inatt (om några timmar) och jag har ännu en hel massa ogjort. Jag borde sova vid det här laget och här sitter jag och skriver…

Tänkte dela med mig om lite information som jag fått från olika håll, bland annat Torres har varit i Ypäjä en månad och fått vara med om både det ena och andra, han har varit där på skolning. Ypäjä är nog ett bra ställe att kunna visa en unghäst allt vad där ute finns. Han är vad jag förstått endast riden i terräng, på fälttävlans plan, på travbanan o.s.v . Jag tycker han är väldigt fin ridponni!

10734110_10152447620143549_8605002930902709562_n

Så fick jag information om Lalle som nu är på bättringsvägen. Han har alltså varit i sjuk hage en tid då han haltade och hade ont i ryggen. Nu är han röntkad och allt är som det skall och så har han ny sadel som sitter bättre. Han har svårt att fatta höger galopp men gör annars fina galoppfattningar. Så har han fått framskor och bak skall han få tossor för smeden fick honom inte skodd! Han sliter bakfötterna så att han inte längre kan gå barfota! Mycket troligt att det är därför han haltat och spänt sig och fått ont i rygg o.s.v. När vi kommer hem från resan skall jag åka och hälsa på honom!

Sen vill jag visa er en bild på Novas bror! Han är många år yngre än Nova. Men kolla så vacker! Han är fortfarande hingst och har fått en avkomma! Han lär åxå ha ett temperament och varit lite knepig i olika situationer! Men än så länge har han ballarna kvar 🙂

10649522_10152283495286511_8550475792795403618_n

Fotat av Robin Elverstig

Nu önskar jag trevlig resa åt mig själv och åt er kommer det inlägg som är tidsinställda, om det funkar?! om jag gjort rätt 🙂 har aldrig fixat såna förut så ..ni får gärna hojta till om inga inlägg dyker upp 🙂

Annonser

3 reaktioner på ”Borde sova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s