hej på er

Det var ju inte meningen att ni skulle lipa när ni läser Splinter inlägget 🙂 det var jag som skulle göra det. Gjorde det åxå kan jag säga.. Jag behöver bara ta fram ett foto på honom så får jag tårfyllda ögon 😦 Men det är så det är, måst lära sig leva med det. Nu är jag i alla fall hemma igen och har hunnit komma in till vardagen redan. Igår kväll red jag snabbt både Pampas och Nova på planen. Idag var jag med Monica till terrängen med Pampas. Och så fick vi sällskap halva vägen av ett ekipage från stallet bredvid 🙂 Red Nova på plan idag åxå eftersom han var mycket dålig igår, stel och oböjbar till vänster. Det var mycket konstigt, då höger varv oftast är sämre. Men heller aldrig så här dåligt som igår. Nå idag var han redan betydligt bättre och kände mig mera hemma på honom! Eftersom det lovats varmt inkommande vecka skall jag hoppa nån dag, kanske på Tisdagen!

Här hemma har nästan allt gått enligt planerna och Monica har klarat sig bra fast det varit skit väder mest hela tiden förstod jag, har det inte regnat så har det stormat eller så både och. Minus grader, mer än det var lovat har det åxå varit. KONSTIGT att det inte har snöat! Underligt att det alltid är sämsta vädret när vi är borta! Men Monica är van vid det här laget 🙂 allt konstigt händer när hon bor här 🙂

Så vill igen tacka Monica för all hjälp! och så tack till Maria som hjälpt till med stallet, Marie som ridit Nova och Linda som ridit Pampas och fixat kvällstall.

GULD VÄRT!!!

Själv har jag haft en fin men kort semester. Är ju van med 2 veckors resor så den här slutade ganska snabbt! Men vi hade fint väder i bra sällskap med måttligt med program för en vecka! Vi hann uppleva Kretas Malediver, bila i höga berg och uppleva värdens hemtrevligaste stad men massor av uteserveringar och mysiga gammeldags gator med shopping. Några bilder lägger jag upp då jag inte har några nya hästbilder nu!

2014-10-22 16.34.39 2014-10-22 16.32.30 2014-10-22 12.53.57 2014-10-21 19.23.59 2014-10-21 18.31.55 2014-10-21 18.27.07 2014-10-21 18.13.20 2014-10-21 17.51.48

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s