finally!

Fick äntligen trailern tvättad! El Petri gjorde det i slut ändan. När han såg på hur jag gjorde fick han nippor och tog över??!! nåja..Ren är den i alla fall och ser ut som ny igen! Tänk vad en tvätt kan ändra!

2014-10-28 16.48.04 2014-10-28 16.49.02

Vi har börjat fixa på ridplanen idag! Det gick betydligt smidigare än jag trodde så vi kommer säkert ha den färdig inom nån vecka! Bara vi får materialet såklart! Nu skall jag jobba två dagar så det blir ett litet stop, eftersom jag jobbar när Petri är ledig och så tvärtom! Men enligt väderleken skall det vara varmt åtminstone 10 dagar ännu så jag tror inte vi har nån panik!

Jag har hoppat idag som jag planerade, började med Pampas som surprice surprice tyckte det var skit kul!. Jag hade en pysty som låg snätt igenom som jag kunde komma i båda varven, en oxer på ena långsidan och en trippel på andra långsidan. Pampas bara fortsatte och galoppera efter att vi hoppat klart, han ville inte alls stanna:) Sen kom Maria och jag red Jojo, jag kände mig mycket mer hemma på henne idag! Provade lite snäva svängar med henne för att känna på hur hon lyder. Ifall tävlingarna på Lörd är inomhus måste jag vänja mig med att svänga snabbare! Det gick jätte fint igen tycker jag 🙂

Till sist före mörknet började komma emot hann jag med Nova! Han var helt bäst idag!!! Han var perfekt. Han galopperade hela tiden i rund fin form, både före och efter hindren, även fast hindren låg på 90 och 100 cm. Han tog inte tag i bettet en enda gång och han hoppa högt och runt! Jag bara satt där och svävade på moln! Jessus va han kändes bra! Så mjuk, så lugn, och så med på allt jag bad om! Slutade ganska snabbt eftersom han gick så bra, skulle ju nog ha velat rida och rida och rida lite till men ville tacka honom på det här viset!

Nu har jag skit ont i vänstra lår muskeln, när vi var i Grekland bowlade vi näst sista dagen och av det fick jag träningsvärk i det benet. NU i hoppningen hände något så jag fick jätte ont pånytt! Antagligen var jag inte i trim för att hoppa 3 hästar så här snabbt efter en veckas ridpaus 🙂 Åldern kommer inte ensam 🙂 Hoppas det släpper med att gå ikväll när jag gör kvälls stallet!

Fina Nova idag!!!

2014-08-02-2510

Annonser

6 reaktioner på ”finally!

 1. Vad ska ni göra för spännande med ridplanen? 🙂 nåt nytt underlag eller ”bara” staketet?
  Jag önskar att jag hade lika prydlig och fin gård som ni har, det känns som att det ligger skräp i alla knutar och vrår och hur jag än plockar och krattar så ser det råddigt ut! Värst är det med höet, jag hatar när det ligger omkring men det verkar ju vara omöjligt att slippa det..
  /Cessi

  Gilla

  • Tack Cessi för det 🙂 Vi jobbar verkligen för att hålla gården ren och fin! Jag hatar när det ligger hö på backen! det är det värsta jag vet och det är jätte svårt att hålla de på rätta ställen! Speciellt nu när det blåser konstant! Jag gör som du, krattar åxå hela tiden känns det som! Vi skall byta ut hela staketet runt ridplan, om du minns att jag sa så revs ju halva staketet förra vintern i stormarna!? Det är så fult som det varit nu att jag bara måst få det lagat! Tyvärr var det inte mer spännande än så 🙂 Jag skulle väldigt gärna förstora ridplanen men det går inte, av många olika skäl. Och Bottnet är så perfekt att det behöver ingen uppdatering 🙂

   Gilla

 2. Jo det gick lika bra som alltid med Jojo! Jag börjar bli smått orolig att när ska det komma några motgångar?! Det kan ju inte liksom hela tiden gå så här bra som det gått hit tills. Eller kanske ni bara passar så bra ihop 👍

  Gilla

 3. Nu måste du bara vaxa trailern till då, så skiner den sen 🙂 kul med en bra riddag med alla tre hästar, det är säkert inte så bra odds för att det ska hända. Var e bilden tagen föresten, kan inte alls placera det röda huset i bakgrunden!?

  Gilla

  • Den får vara ovaxad i år. Petri vaxa den i fjol. Bilden på nova är från sverige i somras så därför kan du kanske inte placera riktit 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s