araber el trav hästar?

Idag undrade jag nog om jag äger 2 travaren el 2 araber??. Tog terräng turer med dom båda två och skit så dom båda travade idag, jag brukar inte låta dom gå på så som dom vill, aldra minst Nova men idag fick dom släng trava en bit! Hur är det möjligt att dom får sån fart i trav? Alltså jag lovar om en annan häst skulle varit med kunde den lätt ha galopperat i vanlig takt bredvid!.:)

Har precis kommit in och frossar i mig godis! Jag har verkligen varit ute hela dagen och då smakar godis sååå gott! På dagen när jag var på jobb lös ju såklart solen och det var jätte fint! Men när jag kommer hem börjar det sakta dra ihop sig till oväder. Tror ni inte just då jag skulle börja rida att regnet började trilla? Och så blåste det upp från ingenstans åxå! Red iväg med Nova trots det, går hoppningen bra rider jag alltid i terrängen följande dag. Å igår gick det ju jätte bra så det var bara att traska iväg till skogen. Skogen var verkligen det bästa alternativet eftersom vinden inte kom på lika bra där. Samma så kändes det som regnet minskade inne i skogen. Jag klarade mig faktist rätt så bra utan att bli drängt! Men så hade jag ju Pampas kvar att rida ut med! Nu var inte längre skogen ett alternativ eftersom mörknet kom emot! Så jag tog på mig regnrocken och drog ut på vägarna! Jag hann precis tillbaka förrän det blev så mörkt att jag inte såg mera! Och regnrocken ja, den var helt onödig för det slutade ju såklart att regna 🙂

Nu står Pampas inne tillsammans med Elli och väntar att jag skall komma och ta in dom andra! Tog in Elli för övning skull bara, imorgon får Stella komma in och stå. Dom behöver vara ifrån varann imellan åt. Dom är så jäkla fästa vid varann!

Avslutar nu då jag måst gå ut tillbaka!

Photo 2014-05-22 12 15 23

Annonser

En reaktion på ”araber el trav hästar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s