Dagen före dagen

Imorgon skall jag tävla med Jojo! Första tävlingen för mig utan att ha mina egna med och första tävlingen för Jojo på väldigt länge! Undantag förra hösten på en hemma tävling. Sånt räknar jag inte eftersom det är hemma hinder och hemma manege. Hon har ett dåligt rykte om sig och det är att inte komma igenom banorna.( Med Maria hoppar hon men Maria vill inte hoppa mera.) Jag kan inte förstå hur det är möjligt eftersom hon hoppar väldigt säkert och bra. Åtminstone det jag hoppat henne, både på Sannas träning och vår egen träning i Broby gick det hur bra som helst.  Men jag antar att någonting händer inne på banan på tävling som gjort att hon vägrar ut sig. Maria säger att det är ryttaren hon inte litat på. Jag hoppas hon litar på mig imorgon när det väl gäller! Vi får se vad som händer, imorgon är vi mycket klokare! Vi startar 80 och 90 cm, bara för att kolla hur hon kommer ta det hela! Håll tummarna för oss!

Imorgon före tävlingen kommer Maria hit och hjälper till med det ena och andra, Jojo skall flytta upp till stallet imorgon kväll så vi skall färdigt fylla nytt spån i hennes box, så skall trailern fyllas och Pampas och Nova skall vi rida ut med. Allt skall i princip göras klar före vi åker iväg på tävlingen. När det blir mörkt så snabbt på eftermiddagen så vill jag ha allt gjort före! Gillar inte att hålla på i mörker plus att man alltid blir lite lat efter en dag på tävlingar.

unnamed (1)

Annonser

6 reaktioner på ”Dagen före dagen

 1. Om jag inte minns fel har jag varit på samma träningsläger och endel tävlingar som Jojo. Då hoppade hon nog t.o.m 100cm. Har det hänt något efter det då? Håller tummarna!

  Gilla

  • Jag har aldrig sett henne tävla utan det vad jag ”vet” är endast vad jag fått höra av förra ägare, ryttare och publik. Jag har fått höra att hon inte gått banor igenom och varit ”över allt”. För mej är det svårt att förstå för jag har ej problem med henne ens det minsta. Ända problemet för mej är att jag ej vill hoppa längre.
   Höjden är som sagt inga problem heller för Jojo, hon har både teknik och kapasitet. Men jag blev glad att höra att du sett henne gå igenom banor för det betyder ju att ryktena är falska eller är det är bort lämnat de goda 🙂
   För hur många år sedan är det du sett henne tävla 100cm klasser? Och var det med förraförra ägaren?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s