Bra debut!

Inga problem här inte, det gick som på räls. Nä nå kanske det e att ta i. 90 cm kändes super medan 80 cm om jag nu skall klaga på något så var att det blev lite ryckigt i omhoppningen, mina fötter var lite överallt. Men 90 cm var bättre på alla vis, hoppen var betydligt bekvämare och allt gick smidigare. Nästa tävling som är nästa vecka blir det nog 90 och 100 istället för 80 och 90 ! Hoppas bara det åxå skulle vara ute! gillar inte att rida inne 😦

Vi placera oss som 4.de i 80 cm, första klassen och första rosetten. 🙂  Sen i 90 cm hade vi åxå dubbel nolla men där räckte inte tiden riktit till, tror vi kanske blev just under dom 3 som placerade sig! Men det här vara bara för att känna på hur hon fungerar och från det här kan vi jobba frammåt, öva på snabbare tempo i omhoppningen! Vilken jag är jätte glad över är att hon hölls i händerna hela tiden, hon stack aldrig i väg och blev het. Det lär hon skall sysslat med i något skede! Å mera bomb säker på hinder kan hon knappast bli, hon tittade inte på något och var helt med mig i varje sekund och beslut jag tog! En super grej är att hon är väldigt lik Pampas att rida och komma till hinder så jag har ganska lätt för att rida henne! Det känns lixom bekant!

Linda har fotat och Mika har filmat. Maria var tydligen för nervös för att hålla i kameran 🙂 Hon sa åt mig att om jag inte ser till henne när jag ridit klart så har hon svimmat!…

jojo i billnäs unnamed

90 cm banan, båda banorna va bra men den här var bättre enligt mig så lägger ut den därför!

unnamed (1)

Sista bilden har hon endå lyckats fota, här hade väl nervositeten släppt lite 🙂

Annonser

3 reaktioner på ”Bra debut!

 1. Helt av samma åsikt! Jojo hunner gå ihop korvas med mej hemma i dressyren. På hoppbanan är det mycket bättre att hon får gå lite längre och att hon inte blir het.

  Gilla

 2. Jo det var många som ville se hur Jojo hoppar märkte jag och många från Billnäs kom och sa att va fin bana! Så nog har dom en dålig bild av henne helt klart!..Vi skall ändra på det nu! Jag tycker som ryttare måst man lära sig hur hästen funkar bäst och rida den så. Inte försöka ändra på hästen som ryttaren är van att rida. Jojo trivs med att få gå lite lång och då får hon gå så, jag tänker inte försöka korva ihop henne för att det skulle se finare ut!

  Gilla

 3. Heidi och Jojo gick så jäkla bra ihop igår! Heidi red henne vackert och utan stora krav och Jojo skötte sin del perfekt. Fick även höra av folk/bekanta som sett henne under många år att Jojo aldrig sett så glad ut på hinder som nu. Så nån sanning är det i vad jag hört om hennes förflutna och tävlingar nog. Men skit i det förflutna, med Heidi som ryttare behöver vi inte fundera på det. Jojo å Heidi passar så bra ihop och detta var bara början. Jojo är ju inte ens i ordentligt hull ännu (Jack dricker fortfarande dagstid) och hennes muskler är ej ännu bra.
  Nästa helg igen ❤️
  Tuuuusen tack Heidi att du är villig att tävla ”den svarta maran” ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s