Klipp klipp

Har hållit mina pojkar otäckta hela tiden förrutom då det regnat el blåst mycket. Det är varmt och tycker skönt för dom att kunna gå utan täcken så länge som möjligt. Tänkt som så att jag klipper dom sen när det behövs, vill säga om dom börjar svettas vid ridning. Nu är inte det problemet ännu men jag har endå klippt Nova just. Han har blivit så lurvig på halsen så han ser ut som en ponni och så ha det lovats mycket regn så han hade endå hamna gå täckt. Då tyckte jag att nu tar jag fram maskinen. Å vilken tur jag gjorde det, för nu är han vacker! Han blev inte ens grå som svarta hästar oftast blir. Han är mörk och BLANK! Han hade inte så mycket päls på själva kroppen men han såg ruggig ut endå..dessutom är han i topp trim nu! Han är smal och ser sportig ut igen!
Pampas är inte nära på så ruggig och långhårig som Nova var så han får vara oklippt ännu ett tag.
Minns ni högen med hår som kom av Pippi? Den var i alla fall tre gånger större än Novas 🙂

IMG_0366.JPG

Nova oklippt..

IMG_0369.JPG

Nova klippt

IMG_0370.JPG

Man ser inte så stor skillnad på längden men han är mycket blankare utan päls. På halsen var han våt så måste vänta lite före jag kunde klippa där. Men resten av kroppen tog 20min att klippa, Nova har värdens bästa päls att klippa, maskinen bara slinker igenom och t.o.m halsen som var lite våt for som ingenting.

IMG_0368.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s