Önskar lite sol

väntar att Anna skall komma och vaccinera mina små flickor och Jack! Jojo skall åxå få vaccin men det blir efter tävlingarna. Det blir Jacks första och mina flickors sista av tre vaccin! Jag hoppas hon har med sig maskmedlen åxå! Jag vill få dom avmaskade nu så länge det är varmt och jag kan städa bort skiten från hagarna. Men som jag kan vara trött på det här regnet, och framför allt vinden. Den kan jag inte tåla!Å då har det bara börjat ännu, det kan om det vill sig illa vara så här hela November ännu 😦  Önskar lite sol emellan! Jag gillar det här varma vädret men det skulle få va torrt!

Tänk vad vädret kan påverka oss! Jag är inte den som lätt blir deprimerad el påverkad av olika saker men nu måst jag säga att jag är väldigt iver lös, och tycker allt är tråkigt. Har ingen lust att städa hagarna och ridningen är för tillfället bara jobbit. Jag är helt fantasi lös när jag rider på plan. Jag tycker jag rider samma sak hela tiden, jag vill ju gå frammåt och öva nya saker! Men vad? Härom dagen fick jag faktist lite inspis att lära Pampas trava på stället. Vi var inte långt ifrån att göra det men skulle ha behövt lite hjälp från marken! Pampas är sån som behöv lite utmaning för att orka jobba han med! Är det för lätt en lång tid vill han sen inte jobba alls!

Nova har åxå blivit så mycket bättre med allt! Han funkar väldigt bra för det mesta, lite sätter han emot nu och då men han ger sig ganska snabbt! Så även med honom vill jag hitta på nå nytt att träna på, vad? det får inte bli för svårt men något som vi kunde klara av med lite jobb!

Tänk vilka bekymmer jag har 🙂 Nä men alla har väl up and downs i ridningen och nu är et min tur. Dessutom saknar jag lite tävlingarna, jag skulle vilja tävla Nova nu när han mot slutet av säsongen gick så trevligt! Jag är ärligt sagt lite rädd för att jag på våren igen får börja från noll! Det är klart det ligger djupt i mig hans juttun han hållit på med! Jag får bara hoppas och be att han verkligen ändrats så pass att vi kan fortsätta där vi slutade nu!. Om vi på våren kan börja med en 80 klass och sen genast gå upp till 90  klasser för att efter några sådana fortsätta med hundra så är jag jätte nöjd!

Vad annat då? imorgon hade jag tänkt flytta Jojo med Pippi i deras egna vinterhage. Tänkte som så att Jojo får gå halv dag med Jack och se gå i egen hage resten av dagen. Jack är nog redo att gå skillt från mamma redan, vi bara underlättar för Jojo så att hon inte får ont i juvren. På det här viset minskar mjölken sakta och behagligt!.

Nova och Remu fick idag komma till vinter hagen då det nu är så vått i lilla betes hagen där dom gått, vill inte att den förstörs helt och hållet! Får se kanske dom kan gå dit senare pånytt om det blir torr periord.

Såhär vill jag att hösten skall vara! torr och solig…är det för mycket begärt? Pippi håller med i allafall. Hon tog tupplur varje dag före och efter maten i den TORRA sanden!

2014-10-31 10.46.04

Annonser

5 reaktioner på ”Önskar lite sol

  1. Ja brukar tömköra, me d kan man ju göra skänkelvikningar o piaff osv från marken 🙂 tycker d varierande för hästen att man int alltid sitter på ryggen 🙂

    Gilla

    • Om jag skulle ha tömkört mina hästar någonsin skulle det säkert vara jätte kul. Det ser så jätte fint ut då man ”rider” dom från marken. Nu har jag ju inte det så skulle måsta börja helt från början och har inget intresse för det. 😦 Men tack för tipset i allafall!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s