so far so good

Jack är nu ensam med Stella och Elli. Efter att Marie och Alle ridit klart satt vi Jojo med Pippi och en så länge har Jack varit snällt i hagen. Slängde lite hö åt dom som sysselsättning. Jag är is frusen sen jag stått ute i regnet i några timmar.. Medan M&A red hade jag och Maria upp Jack i stallet och övade spola benen. Vid ett skede när han inte ville stå där mera gick han iväg med mig samtidigt som jag höll i slangen, det sluta med att jag spolade allt vatten in i stöveln på mig själv. Det blev lite kallt efteråt kan jag säga! Så nu har jag tänt brasa och försöker tina upp mig före jag måst gå ut tillbaka igen.

Trip trapp trull 🙂

2014-11-04 16.01.52

2014-11-04 16.02.09

Maria hjälpte mig idag att få Pampas att trava på stället! Det gick ganska bra! Först red jag bara sakta sakta trav så han själv nästan trava på stället, sen kom Maria med spöet och gick bakom och puffade på bakbenen så han skulle lyfta dom högre. Han trampade väldigt bra under sig sa hon och några små ynkliga steg kan man nog säga han stod på stället! Inte klockrent såklart men en jätte bra början. Vi skall öva nu och då lite på det här! Han gjorde ett jätte bra bakdels jobb! Det var säkert jätte tungt dessutom när han inte är van att jobba såhär.! Skall stärka hans muskler med att trava mycket sakta trav och sen öka traven mellan varven! Då måste han jobba med att bära upp sig och pusha fart med bakbenen.

Nu kunde vi inte få några bilder el film på det den här gången, då Maria inte kan filma samtidigt som hon går bredvid. men om jag får en tredje med nåt tag lovar jag film! 🙂

 

 

Annonser

3 reaktioner på ”so far so good

  1. Pampas gjorde ett bra jobb! Även Heidi gjorde ett bra jobb med att inte hänga i munnen på honom utan verkligen ha honom på lätt kontakt och bära sej själv. Pampas trampade flera gånger mycket bra på stället med otroligt bakdelsarbete och hela tiden med tanken framåt. Bra blir det med mera träning, började jätte bra redan nu första gången 👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s