gamla minnen

Igår började jag och idag redde jag upp en gammal kass som jag hämtade från mamma och pappa i veckan! Den innehöll en massa saker, bland annat, gamla filmer och cd skivor. Men även kram djur böcker, brev och papper i alla dess slag.

Måst säga att det var lite roligt att gå igenom allt och minnas bakåt. Kassen är alltså o- uppackad sedan jag flyttade hem från Sverige! Så det är några år! Från 2003/04 närmare bestämt!

Det bästa var att jag hittade ett brev som jag fick av min momi som inte längre är med oss! Och så 2 st A4 papper som jag skrivit ner en intervju om kriget av min fafa, som inte heller finns mera.Det pappret vet jag inte varför var med i Sverige kassen men glad att jag hittade det! Sen fanns det ”viktiga” papper så det understa ruttnar. Med bland pappren hittade jag en biljett från Falsterbo horse show och blev förvånad hur billiga biljetterna var då! 60kr för en dag! Fatta! 6€ !!! Där fanns åxå ett kort som det stod att ”trist att du lämnar oss, vi kommer sakna dig”  som jag fick när jag slutade jobba på Viksberg i Borgå och flyttade till Sverige!

Många minnen!!

Några böcker som jag ännu inte ens läst fanns med i kassen, bland annat 2 st hästböcker där det skrivs om hur man talar med hästar och naturlig hästhållning! Fundera om jag borde försöka läsa igenom dom!?Och en bra bok som jag inte visste att jag hade var en svensk -engelsk ordbok för hästord!

2014-11-07 17.22.59 2014-11-07 17.22.35

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s