Roliga Nova

Jag har hoppat idag och jag lägger nu ut bilder och filmer på det, för det förklarar det hela bäst! Men en sak säger jag! Nova hade väldigt roligt! Å även vi andra åt honom 🙂 Se själva!

unnamed (3) unnamed (4) unnamed (2)unnamed (5)

Min lilla rodeo häst! Jag är jätte glad att han tyckte det var så här kul att hoppa igen efter bara en redig veckas paus. Jag kunde inte korrigera honom då jag tyckte han var så rolig att jag själv bara satt och pompade med med honom. Hans hopp var ju åxå så löjligt runda över tunnorna så det var obekvämt, men skit i det! Att Nova gillade att hoppa så räckte för mig 🙂

Dessutom, en parentes, så hade inte Nova hoppat dessa tunnor för ett år sedan! utan att vägra en gång först! Å parentes 2. trots hans gummiboll fasoner före cavalettina, så gör han väldigt fint cavaletti serien eller hur? Parantes 3 jag hoppar honom med mitt tre delade gummibett igen! Och det kändes bra i munnen!

Annonser

5 reaktioner på ”Roliga Nova

  1. ….ursäkta mina skratt atacker men jag klarade inte att hålla mej. Höll på kvävas av skratt. Så där ska en lycklig häst vara ❤️ Glädje ut i svans spetsen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s