kallltt!!!

jag har precis kommit in efter att jag ridit Jojo. Nu sitter jag å försöker få upp värmen så jag kan gå ut och rida Pampas. Jag har så kallt att jag skakar och mina händer fungerar inte att skriva med..

Före Maria kom och fixade klart Jojo höll jag på att städa dom sista hagarna och av det fick jag väldigt varmt, sen red jag och blev svettigt. Jojo var lite het och jag fick hålla in allt vad armarna orkade. Maria drog fram tunnorna för att ha som hinder och det var FARLIGT enligt Jojo. Hon fick fnatt och blev mycket uppe i varv efter det! Så pass att hon själv lagade sig genom svettig. Vi hade tänkt hoppa lite mer och kanske lite höjd men eftersom det börja så dåligt så hoppa jag henne bara tills vi fick till några bra hopp! Vi tar det hela på nytt en annan dag och då satsar lite mer! Efteråt blev jag ute och stå på stället och då fick jag kallt..riktigt kallt, t.o.m så kallt att det slog till huvudvärk 😦

Att få upp värmen är inte det lättaste, sitter nu med filtar runt mig och bara väntar att kroppstemperaturen blir normal.

Imorgon kommer Linda hit på förmiddagen och skall rida med ut med mig, antar att hon tänker ta Pampas igen och lämnar Nova åt mig att strida med! Vi skall samtidigt gå igenom hur hon sköter stallet. Jag och Petri åker bort lite i veckan så Linda skall bo här under tiden.

Sen skall jag ÄNTLIGEN åka och hälsa på Lalle imorgon. Vi far genast efter dagsmaten. Skall bli jätte kul att se hur ridningen har framskridit och hur han är som häst nu! Det har gått jätte bra med honom nu på senaste tid har jag fått höra, han har blivit skodd och lär röra sig mycket bättre nu! bockande har försvunnit samt ryggont. Jag skall endå ta med min stubben sadel för att testa om den passar honom, hon behöver en ny sadel i allafall. Om vi kommer hem i rimlig tid så blir det ett Lalle inlägg 🙂

 

unnamed (8)

 

Annonser

3 reaktioner på ”kallltt!!!

  1. O ja for på körlänk idagmorse,o då satt ja bara 🙂 int e d kallt ännu,sen när d blir is i håret e d kallt 😉 ska bli kul att höra hur d ha gått framåt för Lalle 🙂

    Gilla

  2. Min vackra härliga Jojo och duktiga duktiga Heidi ❤️
    Jag e åxå helt is! Förstår inte hur det tar sån tid att få upp värmen. Känner mej helt stel å nerfryst 😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s