före avfärd

Idag på eftermiddagen åker vi bort och Linda flyttar in! Vi skall åka till Flamingo spa i Vanda! Klockan är nu halv 10 och jag har hunnit städa stallet, tvättat vessor, bädda åt Linda och packat lite. Nu skall jag gå ut och städa hagar, Sen skall jag rida ut på Pippi och mina egna! Hanna kunde inte komma och rida igår så då tar jag Pippi idag istället! Det är alltså mycket att hinna med före vi åker. Linda kommer rida Pampas imorgon och Nova på Fredagen. På Fredag kväll är det igen Maria som fixar kväll stallet då vi skall till Lövkulla och äta födelsedagsmiddag. Sen tar jag över på Lördagen igen så vi hörs då! unnamed (21)

Annonser

4 reaktioner på ”före avfärd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s